lauantai 14. lokakuuta 2017

WEEKENDViikonloppu

Mikä ihana sana. Viikonloppu. Loputtomasti omaa aikaa. Vapaus tehdä itselle mieluisia asioita. Nukkua pitkään, mennä lenkille, käväistä museossa tai ihan vaan chillailla kotona. Ulos kun katsoo taidan ainakin tänään valita tuon viimeisen vaihtoehdon. Kotonakin on ihanaa. 

Villapaita

Taas on se aika vuodesta, jolloin voi kääriytyä pehmeisiin neuleisiin. Tänä talvena muodikkain neule on ylisuuri ja vähän pörröinen. Hätääntyneenä katselin jo tarjontaa nettikaupoista, kunnes muistin, että löytyyhän niitä omastakin vaatekaapistani ja ei ole mitään syytä tehdä heräte ostoksia. Varmasti hankin talven aikana jonkun uuden neuleen, mutta vasta kun löydän sen oikean. Kuvan neule on Black Swan Fashionin ja siitä löytyy  asukuvaa täältä.

Flint teippiharja

Mustien vaatteiden rakastajan tarpeellisin vaatteiden hoitojuttu on tietysti teippiharja. Ne vaan yleensä on turhan isoja mukana kuljetettavaksi, mutta sitä ongelmaa ei ole Flintin pienessä koteloon pakatussa teippiharjassa. Tähän voi myös ostaa uuden teippirullan loppuneen tilalle ja näitä myy Helsingissä ainakin & Other Stories ja Stockmann. Ihan huipputuote.

Kynsilakka

Viikonloppuisin usein lakkaan kynnet. Viime viikkoina kynsissä on ollut nuden sävyjä; hentoa vaaleanpunaista ja vaaleanbeigeä. Nyt taidan lakata kynnet tuolla Makiashin sinisellä, sillä tänä viikonloppuna pukeudun siniseen ja mustaan. Yksi suosikki yhdistelmistäni, kuten varmaan jo tiedättekin.

ECCO Soft 9

Olen ihan totaalisen hurahtanut ECCOn kenkiin. Kuvassa näkyvät ovat Soft 9 mallistoa ja kuten muutkin ECCON kengät ne ovat jalassa ihan super mukavat. Näillä kiiltävillä blogin kautta saaduilla tossuilla on ilo kävellä myös kurjemmallakin ilmalla. Tennareita käytän niin hameen kuin housujekin kanssa. Ja silloin tälläinen vähän vähemmän urheilullisen näköinen tossu on paras valinta. 


Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle ? Leppoisaa launataita teille kaikille !


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig