lauantai 30. syyskuuta 2017

CLUSEKäytän nykyisin todella harvoin koruja. Kellotkin ovat unohtuneet kaappiin, lähinnä siksi että omani ovat tuntuneet jotenkin liian koristeellisilta. Silloin tällöin olen katsellut pelkistettyjä ja yksinkertaisia kelloja, ja tuskastunut valinnan vaikeuteen. Siksi olinkin todella innoissani, kun sain tilaisuuden valita Cluse kelloilta pari itselleni mieluista mallia. 

Klassisen ajaton La Boheme Silver White/Black oli itsestään selvä valinta. Tämä  tyylikäs hopeinen mustalla nahkarannekkeella oleva kello on ihan täydellinen ja sopii omaan tyyliini. Kelloa saa myös kultaisena ja ruusukultaisena ja erilaisilla rannekkeilla. 
Toiseksi kelloksi valitsin särmikkään kokonaan mustan La Roche Full Black Marblen. Kellossa on aidosta marmorikivestä valmistettu kellotaulu, joista jokainen on uniikki. Ranneke on nahkaa ja  mattamusta. Tykkään ihan mielettömästi kellon minimalistisesta ilmeestä, täydellinen valinta mustien asujen rakastajalle.

Cluse kelloissa on laadukas Quarts koneisto ja malleja on kaiken kaikkiaan kuusi erilaista. Kellojen rungon ja kellotaulun sekä rannekeen värin ja materiaalin voi valita oman makunsa mukaan. 
Cluse kelloihin voi ostaa myös vaihtorannekkeita, jotka on helppo vaihtaa itse click on/off systeemillä. Oma valintani oli La Boheme Strap Pink/Silver, joka sopii valisemaani La Boheme Silver White/Black kelloon. Vaihtorannekkeissa on paljon eri vaihtoehtoja ja tämä on helppo ja edullinen tapa vaihtaa kellon ilmettä asujen mukaan. 
Kaikki kellot ja rannekkeet on pakattu kauniisiin pakkauksiin, ja toimitus oli todella nopea. Cluse kellot ovat myös tyylikäs ja varmasti mieluinen lahja kaikenikäisille naisille. Olisi kiva kuulla käytättekö te rannekelloja ja millainen on mieluisin malli ? Leppoisaa lauantaita !


* Kellot ja ranneke saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

 1. Kauniita kelloja - ihan minun makuuni, sillä oma suosikkikelloni on hyvin paljon samannäköinen kuin tuo ylempi noista sinun kelloistasi. Ja kyllä - kello on ranteessa päivittäin:)
  Kiva idea, että kellojen rannekkeiden vaihto on helppoa - itselläni on vain erilaisilla metallirannekkeilla tai mustilla nahkarannekkeilla varustettuja kelloja ja joskus olisi hauskaa käyttää niissäkin värejä;)
  Upeaa syksyä, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rannekkeiden vaihto on todella helppoa, kellosta tulee ihan eri näköinen. Olen vaihdellut yhden vanhan kelloni ranneketta muutamia kertoja, mutta on hankalaa ja aikaa vievää käydä liikkeessä vaihdattamassa.

   Kiitos samoin sinulle Lady <3

   Poista
 2. Clusen kellot ovat kauniita. En käyttänyt kelloa varmaan vuosikymmeneen lasten synnyttyä, mutta muutama vuosi sitten hankin kivan Skagenin kellon, ja se on ranteessa joka päivä. Minä pidän neliskanttisista kellotauluista, joten valikoima on etenkin nahkarannekkeisissa aika pieni. Sekin rajoittaa, että pidän siron kokoisista kelloista. Ehkä miehelle voisi vinkata joulun alla näistä kelloista ja yrittää totutella isoon, pyöreään kellotauluun. Nuo vaihtorannekkeet ovat kyllä loistokeksintö. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellot ovat nyt aika isoja, joten sirojen ja neliskanttisten kellojen valikoima on aika pieni. Onneksi niitä kuitenkin löytyy.
   Vaihtorannekkeet ovat helpoo ja edullinen tapa uudistaa kellon ilmettä, todellakin loistokeksintö :)

   Poista
 3. Tyylikkäitä. Kiitos vinkistä !

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig