tiistai 6. kesäkuuta 2017

WHITE JEANS









Mikä upea aurinkoinen päivä takana ! Nautin täysillä heti aamusta alkaen, päivä nimittäin alkoi muodikkaalla aamiaisella ( siitä lisää myöhemmin ) ja jo ennen sitä ehdin fiilistellä lempeää kesä-aamua Espalla. Aamiaisen jälkeen hoidin pari blogiin liittyvää juttua ja päivän kruunasi ihana ilta Marjukan kanssa Café Torpanrannassa, jossa söimme salaatit ja juttelimme pitkästä aikaa ilman kiirettä minnekkään. Lopuksi tietysti kuvasimme päivän asut. Kuvasupaikkaa ei tarvinut kauan etsiä ja toisin kuin keskustassa Munkkiniemen kaduilla ei juuri ihmisiä näy. Aikaisemmin emme olekaan Marjukan kanssa toisiamme kuvanneet ja on aina jännittävää kuvata vieraalla kameralla. Minusta Marjukan ottamat kuvat onnistuivat hyvin ja toivottavasti pääseemme vielä kesän aikana uudestaan kuvailemaan.

Asusta sen verran, että toppi ja kukkabomberi ovat molemmat KappAhlin, aikaisemmin onkin ollut niin kylmää, että olen käyttänyt niitä trenssin alla. Ekaa kertaa tänä kesänä laitoin jalkaani myös valkoiset farkut, ne ovat jo vuosia vanhat Current Elliotit. Hauskaa tässä asussa oli se, että myös Marjukalla oli valkoiset farkut ja vaaleanpunainen paita. Tuijotimme toisiamme hetken hämmästyneinä kahvilassa ja purskahdimme nauruun. Harvoin sitä enään tämän ikäisenä kulkee samis vaatteissa ystävän kanssa. Aurinkoista viikon jatkoa !


Flower bomber and top KappAhl * // white jeans Current Elliot // sneakers Adidas // bag Rebecca Minkoff // sunnies Furla *




* Saatu blogin kautta 
Share:

2 kommenttia

  1. Mukava nähdä sinulla jotain muuta kuin mustaa ;)

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig