perjantai 16. kesäkuuta 2017

KUKKAHAME JA TENNARIT






Eilen oli hauska päivä, kuvasimme Business Womanin Pian kanssa kesä-asuja aurinkoisessa säässä. Piahan on ryhtynyt yrittäjäksi ja tuo maahan brittiläistä  Oasis merkkiä. Ideana oli koota erilaisia kesä-asuja Oasiksen mallistosta omaan tyylini sopien. Viihdyn parhaiten siinä tutussa simppelissä mustassa ja sitäkin löytyy Oasiksen laajasta valikoimasta yllin kyllin. Ja kuten näistä kuvista näkee, löytyi hieman yllättäen myös upeaa kukkaprittiä mustan rakastajan makuun. Upea kukallinen kynähame löytyy TÄÄLTÄ. Itse puin hameen omaan tyyliin sopivaksi mustalla teepparilla ja valkoisilla tennareilla. Työasuksi tämä muuntautuu vaihtamalla kengät avokkaiksi ja juhliin sopisi sirot sandaalit ja toppi. Hamen pituus on täydellinen ja siinä on mukana elastaania, joten se on super mukava päällä.







Musta teeppari on Oasiksen The Perfect Tee ja se on juurikin täydellinen. Paitaa on useassa värissä, myös valkoisena. Paita on kevyt ja ilmava, siinä on pyöristetty helma, joka näyttää kivalta myös housujen tai hameiden päällä. Kuvasimme muuten saman paidan kanssa tämän lisäksi kaksi muuta tyyliini sopivaa asua, ne näette sitten myöhemmin. Kameran takana Pia / Business Woman. Aurinkoista viikonloppua kaikille !


T-shirt and pencil skirt Oasis // sneakers Adidas // sunnies Furla 


Share:

10 kommenttia

  1. Voi että miten upeita kuvia saatiinkaan aikaiseksi! Ja arvaat varmasti, että meitsi hypettää tuota asua ihan täysillä, ihan superkaunis ja yllättäen niin sun näköinen :) Ja kaunis on muuten asun kantajakin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvat onnistui hyvin, vaikka taisteltiin valon kanssa ;)

      Yllättävät jutut voi joskus olla just se mikä tekee asun. Hame on kyllä niin kaunis ja todella mukava päällä :)

      Kiitos <3

      Poista
  2. Miksi jotkut saa tennari-hame -yhdistelmän näyttämään niin superhyvälle :D Pitää kai vaan harjoitella lisää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on tuo hame, joka tekee tästä asusta erityisen :)

      Poista
  3. Asu on aivan älyttömän ihana. Rakastuin hameeseen <3

    http://inkanitta.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig