keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

ELLOS RISTEILYTänään kävin risteilemässä Helsingin edustalla. Ms Aava oli lastattu Elloksen syksyn mallistolla sekä toinen toistaan muodikkaammilla vierailla. Risteilyn aluksi nautimme herkullisen kalalounaan ja jälkkäriksi oli kuumaan aurinkoiseen säähän sopivaa jäätelöä.


Johtuu varmaan auringosta ja kesästä, mutta alan ihastua mitä merkillisimpiin juttuihin muodissa. Tuo tiikeritunika on vaan yksinkertaisesti ihana. Paidan lisksi ihastelin vihreää toppatakki ja tuota sinisävyistä mekkoa, josta tuli aivan mieleen Pieni talo preerialla-ohjelma. Muistaako joku vielä sen ?

Ihana aurinkoinen päivä hyvässä seurassa. Asukin oli merihenkinen raitaneuleineen ja valkoisine farkkuineen. Instan stories @sarasblogi puolella näkee vielä huomiseen aamupäivään asti lisää juttuja risteilyltä.

Huomenna on vielä blogi juttuja ja sitten siirryn lomamoodiin. Kevät ja alkukesä on ollut niin kiireistä, etten ole ehtinyt edes museokorttia käyttää. Se vähän harmittaa. Mielessä on jo monta näyttelyä, joissa aion käydä kesän aikana. Aurinkoista loppuviikkoa !
Share:

6 kommenttia

 1. Tiikerituniks on sika hot. Kiva paikka press:lle 👍

  VastaaPoista
 2. Joo muistan, on kyllä väreiltään ihan Lauran Ingalls -asu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin ajettelin ettei enään koskaan, mutta nyt mekko tuntui uudelta ja raikkaalta.

   Poista
 3. Tuo tiikeritunika on ihana! Ja muistan minäkin Ingallsin Lauran.
  Mukavaa viikonvaihdetta Sara :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig