torstai 11. toukokuuta 2017

#tbtTaisin unohtaa tehdä huhtikuussa throwback thursday- postauksen, mutta annetaan sen nyt olla. Tässä kuitenkin toukokuun asuja neljältä viime vuodelta. Kaikki postauksen asut ovat toukokuun alusta, aikaisempina vuosina on näköjään ollutkin paljon lämpöisempää. Tänään oli taas ihan jäässä, ei voi kuin toivoa, että pian saisimme nauttia lämmöstä.

Ylin asu on viime vuodelta ja siinä on yksi viime kesän suosikki mekoistani eli KappAhlin Vintage Storiesin ihana valkoinen pitsimekko. Nyt mekko odottaa vielä komeron ylähyllyllä yhdessä muiden kesävaatteiden kanssa, en ole edes viitsinyt ottaa niitä vielä esiin tässä kolkossa kylmyydessä.
Tämä kuva on vuodelta 2015 ja asuna Tiger of Swedenin trenssi sekä Black Swan Fashion mekko yhdessä ballerinojen ja Diane von Furstenbergin sinisen laukun kanssa. No, näitäkään en ole vielä käyttänyt, kun on niin kylmä. Trenssistä olen ajatellut luopuvani. Se jotenkin vaan tuntuu liian classyltä omaan tyyliin. Oma tyyli näyttää tulevan vuosi vuodelta rennommaksi. Tai ehkä sellainen tietty rentous on nyt muutenkin pinnalla ?
Siis oikeasti onko ollut noin lämmin, että olen kävellyt sandaaleissa ? Tämä asu on ehkä oma suosikkini näistä neljästä asusta. Laukun olen tosin jo myynyt kirppiksellä, mutta vastaavat housut ja bleiseri löytyy yhä vaatekaapistani ja tietenkin noi Birksit. 
Vuoden 2013 asu on myös kiva. Farkut ovat 10 vuotta vanhat Dieselit ja ne minulla on edelleen. Vyötärö on niissä tosin aika matala, mutta kun useinmiten käytän paitaa housujen päällä, ei sillä oikeastaan ole väliä. Louis Vuitton Speedy on nykysin jäänyt vähemmälle käytölle, tallessa kuitenkin edelleen kaapissa. En silti raaski luopua siitä, sillä rakastan sitä edelleen. Mikä asuista on teidän suosikkinne ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

4 kommenttia

 1. Oi, älä luovu trenssistä, kääri vain hihat tai jotain muuta! Se sopii sulle tosi hyvin!

  Tietty rentous on nyt tosiaan pinnalla, ja huomaan siihen päin itsekin kallistuvani. Tosin tykkään myös perin klassisista vaatekappaleista - kuten vaikka trensseistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pidän sen, onhan se kaunis ja klassikko. Vaikkei juuri nyt innosta, saatan muuttaa mieleni. Kauniin ja itselle sopivan trenssin löytyminen ei ole ihan helpooa.

   Poista
 2. Pitsimekko + nahkatakki on suosikkini !

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig