lauantai 6. toukokuuta 2017

SECRET GARDEN
Viime viikon piristys oli ehdottomasti Elloksen Secret Garden lounas Ravintola Sipulissa. Kevyt kasvislounas oli herkullinen ja sopi loistavasti vihreään puutarha teemaan. Ravintolan tilat oli sisustettu viherkasvein, ruukuin ja kevyin pihalle ja pervekkeelle sopivin kalustein. Lopuksi istutimme sipulit kauniisiin ruukkuihin. Jännityksellä nyt odotan oman kasvini kasvua.

Oma parvekkeeni odottaa vielä kevätsiivousta ja sen jälkeen onkin aika laittaa sinne kukkia ja kesäkalusteet. Nostan aina kaikki kotimme viherkasvit kesäksi parvekkeelle ja lisäksi istutan parvekelaatikoihin yleensä laventelia, lobelioita ja murattia. Niillä melko varmasti mennään tänäkin kesänä. Meillä on mustat korituolit ja pöytä, jotka ovat talven sisällä ja kesät ulkona avonaisella parvekkeella. Ne ovat hiukan liian isot parvekkeelle ja suunnittelin jo myyväni ne ja ostavani pienemmät kalusteet. En haluaisi niistä kuitenkaan luopua, tuoleissa on mahdottoman mukava istua. Tätä asiaa täytyy nyt vähän miettiä. Kasveja haluaisin kuitenkin parvekkeelle aikaisempia kesiä enemmän, vähän sellaisen viidakko tunnelman. Oletteko jo aloittaneet piha ja parveke työt ? Leppoisaa lauantaita !


Share:

4 kommenttia

 1. Kerrostalossa parveke on ihana kesäkeidas. Varsinaisia kesäkukkia en minäkään ole vielä laittanut, muutaman orvokin kuitenkin ostin parvekkeen piristykseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, vaikka meillä riittää myös puistoja ja vihreyttä kaduillakin :)

   Mun pitää ensin siivota parveke, mutta on kiva jo suunnitella mitä sinne laitan.

   Poista
 2. Parvekkeen siivous on täälläkin edessä. Kalusteet on tosin kesät talvet parvekkeella, vaikkei olekaan lasitettu. Kukkia? En ole viherpeukalo, mutta jotain pitää hankkia, on ne kuitenkin niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää kevät vihdoin lämpenevän. Kävin jo eilen vähän katselemassa kukkia, nyt vaan tarvitsee siivota :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig