lauantai 8. huhtikuuta 2017

MUOVIPULLOMEKKO


Kävin viime viikolla kurkkaamassa showroomilla miltä näyttää kevään H&M Conscious Exclusive mallisto. Kaikki malliston vaatteet on tehty kestävimmistä materiaaleista ja se on suunniteltu erikoistilaisuuksiin kuten juhliin. Ylläolevan kuvan juhlamekko on valmistettu kokonaan Bionic-rantojen muovijätteestä valmistetusta polyesteristä. Uskomattoman kaunis mekko, jonka materiaalin alkuperää ei ikinä arvaisi. Itse ihastuin ylimmän kuvan kirjailtuun jakkuun, raidalliseen paitikseen ( tietysti ) sekä hempeään valkoiseen paitaan.


Mallistossa on myös miesten vaatteita ja ensi kertaa myös muutama vaate lapsille. Malliston mainoskasvona toimii 5 lapsen äiti Natalia Vodianova ´´ H&M Conscious Exclusive-mallisto osoittaa, että paraskin tyyli voi ottaa myös ympäristön huomioon ja auttaa suojelemaan sitä tulevia sukupolvia varten. Houkuttelevan malliston kestävät materiaalit saavat haluamaan käyttää vaatteita sesongista toiseen`` hän kertoo. Nataliasta on muuten juttu uusimmassa Porter-lehdessä.


H&M Conscious Exclusive 2017 mallisto tulee myyntiin 20 huhtikuuta ympäri maailman 160 liikkeeseen ja hm.comiin. Vaatteiden lisäksi myyntiin tulee myös kolme ekologista unisex-tuoksuöljyä sekä kierrätetystä lasista ja muovista valmistetut korvakorut. 

Moni meistä suosii luonnonkuituja ja hankkii niistä valmistettuja vaatteita. Itse olen viime aikoina innostunut tutkimaan yhä enmmän vaatteiden materiaaleja. Samalla olen kiinostunut myös kierrätetyistä materiaaleista valmistetuista vaatteista. Monet luonnonkuidut tuhoavat luontoa ja uskon, että kierrätetyt materiaalit vaateiden valmistuksessa ovat tulevaisuunden juttu. Oikeastaan ainoa mahdollisuus, jos emme halua tuhota maapalloamme. 


Mitä mieltä olet kierrätetyistä materiaaleista valmistetuista vaatteista ? Kierrätätkö omat vaatteesi ? Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig