lauantai 25. maaliskuuta 2017

FLOWER POWER



Leppoisa lauantai aamun kahvihetki blogeja lueskellen. Ei kiirettä mihinkään. Flussa alkaa pikkuhiljaa parantua, eikä edes lumisade haittaa. Kyllä se kevät tulee kuitenkin. Mietin kuinka hassua on että keväästä haaveillessamme mieleen nousee ensin kevään vihreys ja auringonpaiste. Kevät on kuitenkin oikeasti kolme kuukautta pitkä ja vasta ihan lopussa tuo vihreys pitää paikkansa. Kevääseen kuuluu myös sade ja viileät ilmat, ei se kesä yhtäkkiä tule talven jäljiltä, luonto heräilee hiljalleen. Mutta parasta on joka päivä lisääntyvä valon määrä, siitä saan ainakin itse valtavasti energiaa.




Energiaa tulee myös kevään fiilistelystä kahvin, lehtien ja kevät uutuuksien parissa. Kukat, raidat ja hempeät värit kuuluvat ehdottomasti kevääseen. Vaikka olen mustan ystävä ja vannoutunut käyttäjä iskee keväiset jutut minuunkin. Rakastan hennon vaaleanpunaista ja tuo kuvissa näkyvä kukallinen KappAhlin bomber on ihan täydellinen kevät-takki. Nyt alkuun sitä voi käyttää sisällä jakkuna ja myöhemmin kun ilmat lämpenevät riittää se ylle pelkästään. Sopii mustaan, valkoiseen ja farkunsiniseen. Ihan pakko varmaan pukeutua siihen heti.




Sairastelun jäljiltä en uskalla vielä lähteä lenkille, mutta ehkä teen kevyen kävelylenkin ja venyttelen kotona. Samoin suunnitteln käyväni viikonlopun aikana museossa, missä sitä en vielä tiedä. Taidan mennä vähän fiilkiksen mukaan, se on kaikkein hauskinta. Aion myös käydä vaatekappeja läpi ja laittaa turhat kiertoon. Paksuimmat neuleet ja talvikengät voi hyvin jo huoltaa ja laittaa odottamaan seuraavaa talvea. Mutta sitä ennen meillä on kevät ja kesä. Can't wait.

Millaisia viikonlopun suunnitelmia sinulla on ? Kivaa viikonloppua kaikille !


* Kukkabomber saatu blogin kautta 
Share:

16 kommenttia

  1. Ihanaa viikonloppua, Sara! Mukavaa, että alat jo parantua. Täällä on otettu rennosti ja nyt aletaan siivota. Yleensä tykkään siivota,, mutta nyt vähän laiskottaa... Mullakin pitää olla yksi täydellinen nollauspäivä viikossa, sitten taas jaksaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siivouksen aloittaminen on aina hankalaa, mutta lopussa on ihanaa kun koti on siisti. En kuitenkaan rakasta siivousta ;)

      Nollaus päivät on tarpeellisia. Se huoleton olo, kun tietää ettei ole pakko tehdä mitään.

      Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua myös sinulle Marjukka !

      Poista
  2. Mä oon pari kertaa kokeillut tollasta bomberia, mut se ei vaa sovi mulle, koska ln niin leveät hartiat muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä olet kokeillut sellaista paksumpaa ? Nythän bombereita saa myös ihan ohuesta kankaasta, kuten tämäkin. Tässä ei tule sitä leveät hartiat vaikutelmaa.

      Poista
  3. Vitsi ihana blogi sulla! Hauskaa viikonloppua. :)
    http://nataliealexandras.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sullakin on kiva blogi, kävin kurkkaamassa :)

      Suloista sunnuntaita !

      Poista
  4. Hiukan romantiikkaa pitää olla ja tuo jakkuhan on just sitä! Ihana väri joka sopii tosiaan vaikka minkä kanssa. Täällä lomaillaan vielä kaikessa rauhassa ilman mitään suunnitelmia - tekee hyvää, sillä kotona on sitten taas kaikenlaisia hommia ja velvollisuuksia. Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Olipas kiva kukkabomberi! Pikku hiljaa olen alkanut lämmetä myös näille kukkajutuille. Ehkä yksi kukkapusero pitää hankkia!

    Suloista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä on kyllä niin suloinen :) Hih, kukkajutut on mulle ollut pitään no no, mutaa annan taas kukille mahdollisuuden ;)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  6. Kaunis kukkabomberi, niin kesäinen! Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulispa vaan se kesä jo ;)

      Kivaa alkanutta viikkoa !

      Poista
  7. Ihana bomber !

    -Katja

    VastaaPoista
  8. Kaunis takki! On muuten ihan hirveää kun tekee hyviä kevät(/kesä) löytöjä ja sitten.... no tälläkin hetkellä ulkona sataa lunta :'D Miksiiii!

    nimimerkillä vielä eilen sipsutin balleriinoissa ja ohuessa kirkkaassa kevättakissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Eikä vieläkään näytä lämpenevän.

      Rentoa pääsiäisen aikaa !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig