lauantai 4. helmikuuta 2017

BLACK SWAN FASHION SS/17





Viime sunnuntaina pääsin tutustumaan taskalaisen Black Swan Fashionin kevät/kesä17 kokoelmaan. Black Swan Fashion mallistoihin kuuluu aina mustaa, mutta mukana on myös kauden trendivärejä. Vaatteet ovat pelkistetyn yksinkertaisia kaudesta toiseen käytettäviä ja aina yhteensopivia edellisten kausien kanssa. Toki vaatteista löytyy pieniä kivoja ja trendikkäitä yksityiskohtia. Vatteiden materiaalit ovat helppohoitoisia ja laadukkaita. Täydellisiä arkipäivän pese ja pidä vaatteita.





Suomen team leader Hennariikka Alhovuori esitteli minulle Black Swan Fashionin kevät/kesä 17 malliston, johon kuuluu tuttuun tapaan mustaa ja lisäksi farkkua, paratiisin kukkia, leoprinttiä ja pehmeitä pastelleja. Hennariikan asu on muuten kokonaan uutta mallistoa.




Kokoelmassa on paljon upeita ja nyt niin trendikkäitä vaatteita mm. tuo kuvan kimono, jumpsuit ja bombertakki. Monia ihania mekkoja sekä mustana että printillä. Kapeita housuja, farkkuja ja vähän trendikkäämpiä leveitä housuja. T-paitoja, toppeja ja ihania valuvia paitapuseroita paratiisiprintillä.





Black Swan Fashionin kevät/kesä 17 kokoelmassa on myös muutama ihastuttava merinovilla/puuvillaneule kesän viileisiin päiviin harmaana ja puuterin vaaleana. Kepeän kesäneuleen voi yhdistää vaikka mallison valkoisiin hyvin istuviin joustaviin farkkuihin.





Kuten kuvasta näkyy innostuin itsekin printeistä ja kokeilin ylleni itselleni epätyypillistä asua eli upeaa paratiisikukka printillistä väljää paitapuseroa ja rennon leveitä cityshortseja. Aika ihana asu.

Vielä vähän aikaa täytyy odottaa, että nämä ihanuudet tulevat nettiin myyntiin, mutta jos innostuit niin kotikutsut voit varata tästä linkistä. Aikaisempaa mallistoa taas voi käydä shoppailemassa tästä linkistä. Black Swan Fashionin nettikaupassa on muuten helppo tehdä ostoksia ja toimitus on nopea, tuotteet tulevat parissa päivässä. Niin ja itse rakastan sitä että suurin osa vaatteista on mustia, ei mene turhaa aikaa niitä etsiessä. 

Innostaako Black Swan Fashionin uusi kokoelma ? Oletko jo shoppaillut kevät vaatteita ? Rentoa viikonloppua kaikille !

Share:

2 kommenttia

  1. Tuo alimman kuvan printti on upea! Ja mustan ystävä taitaa katsastaa ne mustat mekot - vaikka epäilenkin, että pituus niissä ei minulle riitä;)
    Kivaa ja rentoa viikonloppua, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Uskon, että pituus riittää sinulle. Olen muistaakseni pidempi kuin sinä ja useammat mekot ovat minulle joko polveen tai alle. Black Swan Fashionin vaatteissa on aikuiselle sopiva mitoitus.

      Kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Lady <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig