tiistai 13. joulukuuta 2016

Medik8 silmänympärys hoitotuotteet






Sain blogin kautta testattavaksi muutaman tuotteen Medik8. Brändi on englantilainen kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, jota on myynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8-tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä ja valmistettu Englannissa. 

Itselläni on käytössä tällä hetkellä setti silmänympärysalueen herkälle iholle. Aikaisemmin olen kokeillut muutamia seerumeita ja ne ovat olleet seerumeiden parhaimmistoa. Kuten myös nämä nyt kokeilussa olevat tuotteet. 

EyeCleanse on puhdistusaine vedenkestävälle meikille. Tuote on tehokas, mutta hellävarainen. EyeCleanse sisältääkin rauhoittavaa ja ravitsevaa kamomillaa sekä ruiskaunokkia. Tällä tuotteella silmämeikki lähtee hankaamatta, vain kevyt pyyhkäisy riittää.

Toinen kokeilussa oleva tuote on Hydr8 Night Eye vitamiineja sisältävä yövoide silmänympäryksille. Voide on pakattu purkkiin ja siinä on mukana pieni lusikka, jolla voidetta voi ottaa purkista kätevästi. Voide on hyvin täyteläinen ja imeytyy nopeasti. Itse ihastuin juuri tähän täyteläisyyteen, varsinkin näin talvella se toimii loistavasti kuivalle ja herkälle silmänympärykselle. Hydr8 Night Eye sisältää A-vitamiinia, joka silottaa ryppyjä ja ravitsee silmänympärysten herkkää ihoa. Itselläni tuote on toiminut ja aamulla on silmät on helppo meikata, kun silmänympärysten iho on pehmeä ja sileä.

Kolmas tuote on itselleni ihan uusi kokeilu eli ripsi- ja kulmaseerumi Full Lash & Brow Duo. Seerumi vahvistaa silmäripsiä ja kulmakarvoja. Tuotteen luvataan pidentävän ja tuuhentavan silmäripsiä ja kulmakarvoja, sekä palauttavan niiden luonnollisen sävyn ja nuorekkaan ulkonäön. Tuotetta leviteään yöksi ripsien juuriin siveltimellä, joka on toisessa päässä ja harjalla kulmakarvohin, joka on toisessa päässä. Pituudesta ja tuuheudesta en vielä osaa sanoa mitään, mutta ainakin ripset tuntuvat ja näyttävät paremmilta tätä tuotetta käyttäessäni. 

Näistä tuotteista varsinkin EyeCleanse ja Hydr8 Night Eye menivät heti omalla suosikkilistalleni. Medik8 kaikissa tuotteissa on upeaa myös tyylikäs ja yksinkertainen pakkaus, sekä tietysti tuotteet ovat oikeasti super laadukkaita. Ovatako Medik8 ihonhoitotuotteet sinulle jo tuttuja ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !




* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

  1. Eye Cream on odottamassa kaapissa vuoroaan. Full Lash & Browta en valitettavasti pystynyt silmissä käyttämään, yläluomet turposivat, mutta itsellä onkin tosi herkät silmät. Sen sijaan Medik8 -seerumeista on itsellä paljon hyviä kokemuksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykkään tuosta silmänympärys voiteesta :) Seerumeista myös.

      Harmi ettei tuo Full Lash & Brow sopimnut sinulle, mä vähän pelkäsin samaa, mutta ei onneksi ärsytä omia silmiäni.

      Poista
  2. Mulla käytössä heiltä muutama seerumi silmänympärusiholle ja kasvoille, todella riitoisia ja laadukkaan tuntuisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Medik8 tuotteet ovat tosiaan laadukkaita, kiva kuulla, että sinäkin pidät niistä.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig