perjantai 30. joulukuuta 2016

BLOGIN VUOSI 2016





Vuosi lähestyy loppuaan ja on aika tehdä pikainen katsaus vuoteen 2016 blogissani. Poimin tähän postaukseen sellaisia juttuja, jotka jäivät vuodesta 2016 itselleni erityisesti mieleen täällä blogin puolella, tai jos ihan rehellisiä ollaan, niin tietenkin valitsin ensin postaukseen kuvat. Se on oma tapani tehdä blogia, ei ehkä kovin loogista, mutta omanlaistani.

Alkuvuodesta tuttuun tapaan innostuin vaaleista väreistä. Tämä on ihan jokavuotista itselleni ja olen varma, että myös sinulle. Kun valo alkaa pikkuhiljaa lisääntymään, vaaleat nudensävyt houkuttelevat. Tätä on ilmassa jo nyt, sillä siivosin kaikki joulujutut pois, pukeuduin tänään vaaleanharmaaseen kashmirneuleeseen ja vaihdoin punaisen kynsilakan nuden. Jippii, kevät tulee ! 





Helsinkiä kuvaan aina kun siihen on aikaa. Rakastan omaa kotikaupunkiani ja kuvauskohteita on loputtomasti. Joskus on kiva vain tallentaa tunnelmia paikasta, jonka näkee jokapäivä. Lisää Helsinkiä blogissani näet tästä linkistä.




Vuoden aikana ihastuin myös lukuisiin kosmetiikkatuotteisiin. Yksin suosikeistani ovat nuo kuvassa näkyvät Elloksen kynsilakat. Loistava hinta-laatusuhde ja syötävän ihanat sävyt. Lisää kauneusaiheisia postauksia löydät tästä linkistä.








Keäs 2016 oli ihana. Paljon rentoja päiviä kaupungilla, puistossa ja matkoilla. Pukeuduin mustaan ja valkoiseen. KappAhlin pitsimekko oli se vaate, joka viime kesästä jäi mieleen. Kävin Löylyssä, Porvoossa, Haikon Kartanossa ja Tukholmassa. Niistä juttua löytyy tämän linkin takaa. Ensi vuodelle toiveena olisikin matkailla hieman enemmän sekä kotimaassa että ulkomailla. 






Blogissa myös sisustettiin ja vierailtiin niin Ikean kuvaston lanseeraustilaisuudessa kuin Habitaressakin. Kävin myös vuoden aikana parissa sisustuksen pressissä. Innostavia ja ideoita herättäviä tilaisuuksia kaikki. Blogin sisustusaiheiset postaukset löydät täältä. Ensi vuonnakin sisustetaan ja kotona on jo tapahtunut pieniä muutoksia, joista postaukset tulossa tammikuun aikana. Minulla on muuten myös instassa pelkästään sisustukseen keskittyvä tili, jos siis olet kinnostunut sisustamisesta, niin tervetuloa seuraamaan @saraswhitehome.




Syksyn aikana kävin monissa pressitilaisuuksissa, ihan kaikkiin en tietenkään päivätyöni vuoksi voi osallistua, mutta silloin kun voin menen mielelläni. Aina en jaksa niissä kuvata, enkä oikein tiedä kiinnostavatko edes teitä sen tyyppiset postaukset ? Bloggaajana koen ne kuitenkin tärkeiksi paristakin syystä: näen mitä uutta on muodin, kauneuden ja sisustuksen saralla, tapaan muita bloggaajia ja pressin edustajia sekä tietysti kontaktien luominen pr-toimistojen väkeen. Itselläni on myös nuoruudessa hankittu vaatetusalan artesaanin tutkinto ja haaveissa onkin kenties vielä alanvaihto. Sekä valokuvaus, muodinmarkkinointi ja sosiaalinen media kiinnostaa kovasti. Tästä linkistä löytyy omia asuja ja muutakin muotiin liittyvää. Valokuvaukseen liittyviä postauksia löytyy taas tästä linkistä.





Blogissa tehtiin myös jotain sellaista mitä olin vannonut etten hanki. Ja sehän on tuo ylläolevan kuvan peikonlehti. Lapsuuden kodissani oli valtavan suuri peikonlehti, suorastaan pelottava. Ja niinpä kun näin ensinmäiset peikolehtipostaukset blogeissa, ihastelin niitä salaa mielessäni, mutta ajattelin ettei ikinä. Vaan kuinka sitten kävikään ? Eräänä kauniina päivänä huomasin kiikuttaneeni peikonlehden kotiin asti. Auts.




Vuoden aikana tapasin monen monta tuttua ja ennestään tuntematonta bloggaria. Usein juuri niissä presseissä ja tietenkin Indiedaysin meille bloggaajille järjestämässä päivässä. Kun blogia tekee yksin, mikä sinänsä on kivaa, kun tämä on se ihan oma juttu, niin on kuitenkin ihanaa välillä tavata muita bloggareita ja jutella. No tietenkin bloggaamisesta, mutta myös kaikesta muustakin elämässä. Blogin kautta olenkin tutustunut ihan mielettömän mahtaviin tyyppeihin, myös muutamiin teistä lukijoistakin. Ihanaa, että olette olemassa.




Niin vaan se vuosi lähestyy loppuaan. Tänä vuonna taisin tehdä ennätysmäärän joulupostuksia, hupsista. Ehkä se oli se marraskuun lumi vai sittenkin musta joulukuu joka innosti. Mene ja tiedä. Blogini ensinmäinen videokin oli kovin jouluinen, sen voit käydä katsomassa täältä. Onneksi joulu on nyt ohi ja nurkan takana odottaa uusi vuosi. Varmasti hyvä sellainen meille kaikille. Kiitos vielä juuri sinulle, että luet blogiani. Olet tervetullut olitpa sitten uusi tai vanha lukijani.

 Ensi vuonna blogissa jatketaan samoilla linjoilla elikkä muotia, omia asuja, kauneutta, sisustusta ja vähän lifestyle juttuja sekä matkailua. Valokuvat tulevat edelleen olemaan ne ykkösjuttu, tekstiä kirjoittelen fiiliksen mukaan ja joskus saatan tehdä videoitakin. Mielelläni otan myös ideoita ja toiveita postausten suhteen vastaan.
Mitkä aiheet sinua kiinnostavat eniten ? Voit myös laittaa tähän omia postaustoiveitasi. Kivaa viikonloppua !






Share:

12 kommenttia

  1. Ihana postaus! Kevättä on jo ilmassa, vaikka kylmiä kelejä nyt lupaavat.
    Minua hymyilytti tuo peikonlehti-juttu. Minunkin lapsuudenkodissani on ollut sellainen. Omaan kotiin ei ole vielä eksynyt, mutta ehkä jonakin päivänä...
    Kiitos Sara kivasta blogistasi. Ja oli kiva tavata sinut messuilla!
    Iloa, aurinkoa ja hyviä ideoita ensi vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen jo kevät tunnelmissa, saa nähdä miten käy kun pakkaset tulee ;)

      Meillä oli valtava peikonlehti, se piti kiertää kaukaa, ettei joutunut koskemaan :D

      Kiitos ja onnellista uutta vuotta myös sinulle !

      Poista
  2. Ihana postaus - ja tykkään näistä sinun valoisista kuvistasi!
    Peikonlehden ottaisin vielä itsellenikin, mutta tapettuani ainakin 3, ei taida kannattaa;)
    Ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle, Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Olet ehkä hoitanut niitä liikaa tai paikka on ollut väärä. Nykyisin kyllä vika voi myös olla itse kasvissa, kukkakauppojen välillä on eroja, toiset myy huonolaatuisia kasveja, jotka kuolee heti.

      Kiitos samoin sinulle Lady <3

      Poista
  3. Mukava katsaus kuluvaan vuoteen. Ihanaa uutta vuotta!

    VastaaPoista
  4. Hyvää uutta vuotta, Sara! Ihailen kuvissasi aina näitä asetelmia, todella kauniita! Kiitos Ellos-kynsilakkavinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka !

      Kiva kuulla, tykkään kuvata niitä :)

      Elloksen lakat on ihania, Pian kanssa oltiin keväällä Elloksen sisustus presissä, jossa hieman yllättäen jaettiin kynsilakkoja ;)

      Poista
  5. Kiva postaus :) Tykkään asupostauksista,olet aina niin tyylikäs.

    -Katja

    VastaaPoista
  6. Hei Sara,

    Tosi kiva kooste, upeat kuvat!

    Blogisi on tullut vähitellen yhdeksi lemppareistani. En muista olenko koskaan kommentoinut, mutta käyn täällä säännöllisesti katsomassa mitä kirjoittlet.
    Olet kehittynyt alkuajoistasi uskomattomasti. Aloitit postauksilla joissa oli yksi tiukasti rajattu kuva ja muutama rivi tekstiä. Ja nyt blogissasi on loistavan laatuisia kuvia, enemmän mielenkiintoista tekstiä ja aiheetkin ovat monipuoleistuneet. Avaat asioita enemmän.

    Kiitos kivasta, korkeatasoisesta ja mielenkiintoisesta blogista. Pidän erityisesti siitä, että kunnioitat blogissasi kotikaupunkiasi ja Helsinki näyttää monet kasvonsa kauniissa kuvissasi taustoina.

    Kyselit postaustoiveita.

    Tässä muutama:
    Olisi kiva jos avaisit enemmän omaa elämääsi ja persoonaasi. Mainitsit että olet vaatetusalan artesaanikin. Huippua! Olisi kiva kuulla siitä postaus.
    Olet asunut ja työskennellyt ulkomailla (tai näin olen ymmärtänyt). Olisi kiva kuulla postaus näistä kokemuksista.

    Myös paluumuutto ja sopeutuminen takaisin Suomeen kiinnostaisi.

    Sitten niitä perinteisempiä postauksiakin olisi kiva lukea: '10 asiaa minusta joita et tiennyt', kysymyspostaus, jossa lukijat kysyvät mitä tahansa ja sinä vastaat, 'minun päiväni' (kuvina tietty kun kuvaaminen on selvästi sinun vahvuuksiasi).

    Sitten yksi postausidea olisi sellainen, että ottaisit kuvauspaikoiksi sinun lempipaikkojasi Helsingissä. Nämä voisivat olla eri postauksina, esim. lempirafla, -kahvila, -puisto, -kirjasto, -hotelli, -rantsu, joku muu lempparipaikka. Suomenlinna?

    Ja vielä: perinteinen lempparipostaus, jossa luettelisit lempparikirjasi, -leffasi, -ruokasi, -viinisi, -naistenlehti, lemppariblogisi, -telkkariohjelma, -sarja, jne. Ja nämä tietysi kuvina. Kuvasi ovat huippulaadukkaita.

    No, tässäpä näitä ideoita, toivottavasti joku näistä tärppäisi. Ja kiitos jos toteutat niistä joitain.

    Ihanaa ja tavattoman onnellista alkanutta vuotta sinulle ja läheisillesi!!

    Cats

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentistasi Cats :)

      Mukavaa että olet viihtynyt blogini parissa ja todella kiva kun jätit kommentin. Aivan mahtavia postausideoita, varmasti tulen niistä ainakin osan toteuttamaan vuoden aikana.

      Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig