maanantai 7. marraskuuta 2016

WHAT I WORE













Olen varmasti vähän hassu, mutta tulen iloiseksi todella pienistä asioista. Hyvin nukutusta yöstä, kahvista ja palasta suklaata, auringonpaisteesta, siististä kodista, kuopuksen hyvistä koenumeroista ja onnistuneista asukuvista. Nämä kuvat otti lauantaina aina aurinkoinen Saara, kiitos tuhannesti ihanuus. Kuvat olivat niin täydellisiä, että vain rajasin ja pienensin niitä. Ihan mahtavaa.

Asustakin tykkäsin hurjasti. Kuulkaa kyllä sininen on niin mun väri. Vuosikausia välttelin sitä, mutta nyt olen todella rakastunut sinisen eri sävyihin. Lauantaina Indiedaysin tapahtumaan puin ylleni Acnen neulemekon/tunikan ( olen käyttänyt tätä sekä että ), Victoria Beckhamin jännän siniset farkut, joissa on metallinväriset yksityiskohdat lahkeissa ja kynsissä oli Makiashin sininen lakka. Takki, nilkkurit, aurinkolasit ja laukku olivat kaikki mustia. Niin ja tietysti pipo, jota nyt ei kuvissa näy. Louis Vuittonin Epi nahkainen Speedy pääsi mukaan pitkästä aikaa. Se on kätevän kokoinen, sillä sinne mahtuu kamera hyvin mukaan. Merkkilaukkuja minulla ei ole kovin monta, mutta ne jotka omistan, niistä pidän todella ja niiden hankintaa olen miettinyt pitkään. En siis mitenkään keräile laukkuja ja hyvin voisin elää myös ilman niitä. 

Lauantaina tosiaan paistoi aurinko, nyt on lumimyräkkä ja maanantai. Harmi. Tästä se viikko taas käynnistyy ja onneksi on kivojakin juttuja tiedossa. Jotenkin aikainen lumen tulo ei harmita kuitenkaan yhtään. Pikkuhiljaa voisi alkaa miettiä jo jouluakin. Kynttilöitä, jouluisia kukkia, piparkakkuja ja joulutorttuja. Aika ihanaa. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille !

Wool dress Acne Studios // jeans Victoria Beckham // parka coat McQ Alexander McQueen // ankle boots Tiger of Sweden // sunnies Ray-Ban // bag Louis Vuitton

Photos Saara



* Mainoslinkkejä


Share:

16 kommenttia

  1. Sininen on ollut aina mun lemppariväri ja tykkään sen kaikista sävyistä. Tosi kiva asu!

    VastaaPoista
  2. Makeet kuvat ja noi farkut!!!!

    Kivaa viikkoa sinulle ihanuus <3

    VastaaPoista
  3. Nyt on taas kerran sellainen asukombo, jonka kaikki osaset ottaisin omaankin garderoobiini - ehkä tuota laukkua lukuunottamatta, sillä en osaa tuonmallista veskaa kantaa;)
    Ihana kokonaisuus - ja totta, sininen sopii sinulle upeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Asu oli myös super mukava, laukku olisi käytännöllisempi, jos siihen ostaisi olkahihnan.

      Poista
  4. Ihana Acnen neulemekko. Väri sopii sinulle tosi hyvin. Voinko kysyä, että mistä olet sen ostanut? t. Anu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu :) Neulemekon ostin muutama vuosi sitten Gaudetesta.

      Poista
  5. Oli kiva tavata Sara livenä BID2016 tapahtumassa :) Tuo sininen väri ja sun kynnet. Kurkkaa blogiini sieltä voi löytyä sulle tuttu kuva...
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Sä oot niin tyylikäs. Näin muuten matkallani Yerevanissa kaksoiolentosi :)

    VastaaPoista
  7. Jesjes, mahtavaa että kuvat onnistuivat näin hyvin! Vaikka vaikeahan se olis noin upeasta naisesta huonoja ottaakaan :) Asu oli upea - mekko, bootsit, kaikki. Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kuvista ja kivasta kommentistasi <3

      Suloista sunnuntaita !

      Poista
  8. Ihana mekko ja tuo sinisen sävy sopii sulle justiinsa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig