tiistai 22. marraskuuta 2016

WHAT I WORE









Pukeudun mieluiten kokomustaan, mutta kyllä joku vaalea väri kivasti raikastaa asun ja koko olemuksen. Tässä asussa on taas nuo Zaran tekonahka joggarit, ne on mukavat ja rennot. Itse viihdyn tosiaan rennoissa asuissa, mitä mukavampi asu on sitä varmemmin siitä pidän.

Hassua miten syksyiseltä ulkona taas näyttää kun lumi on sulanut pois. Muuten pidän tästä hieman lämpimämmästä ilmasta, jatkuva pimeys vaan ahdistaa. Mitenköhän sitä taas jaksaa pitkän talven yli ?
Viikko on taas melkein puolessä välissä. En ole ihan varma odotanko tulevaa viikonloppua laisinkaan, meillä on nimittäin todella hiljaista, sillä ollaan kuopuksen kanssa ihan kahdestaan. Muut lapset ovat kaikki maailmalla; matkoilla ja opiskelemassa. Kyllä itselleni tulee varmasti olemaan kova paikka, kun sitten joskus kaikki ovat muuttaneet kotoa pois. Hui kauhistus. Täytyy varmaan keksiä joku uusi harrastus, siis tämän blogin lisäksi. Mitä sinulle kuuluu ? Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille !


Cardigan Noisy may * // faux leather pants Zara // t-shirt Alexander Wang // ankle boots Vagabond // sunnies Ray-Ban




* Sattu blogin kautta
** Mainoslinkkejä
Share:

6 kommenttia

  1. Ihana asu<3 Musta on tyylikäs mutta valkoinen tuo kyllä valoa ja raikkautta siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Yllätyin miten vaalea raikasti asun, tässähän voisi vaikka viihtyä.

      Poista
  2. Onpas mukavan näköinen neuletakki! Kiva tuollainen hieman pidempi malli.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanasti tuo valkoinen pehmeä neule pehmentää mustaa nahkaa. Tyylikäs asu ja upea sinä. Mukavaa viikkoa Sara <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig