sunnuntai 13. marraskuuta 2016

WHAT I WORE






Olipas aikamoista hypellä paljain nilkoin tuonne lumihankeen kuvattavaksi. Kadulla kävely sujui ihan ongelmitta, eikä tullut kylmä, kiitos lämmenneen ilma. Asu on taasen muuten musta, vain Black Swan Fashionin neule on se syvänsininen. Nyt taitaa olla menossa sininen kausi, sillä harmaat ja vaaleat neuleet ovat itseltäni toistaiseksi jääneet kaappiin. No niiden aika tulee vielä, onhan tässä talveakin jäljellä loputtomasti. 

Kuopuksen kanssa käytiin kuvien vaaleudesta tiukkaa keskustelua ja tehtiin sitten jonkinlainen kompromissi. Hän ei ollenkaan tajua, miksi kuvien täytyy olla vaaleita. 

Niitä eilen leivottuja joulutorttuja söin muuten kolme. Oli kyllä hyvää. Tänä jouluna aion kokeilla jotain uutta. Syömme kaikkea muuta kuin perinteisiä jouluruokia. Bataattilaatikkoa, marokkolaisia lihapullia, porkkanoita hunajalla ja korianterilla maustettuna, erilaisia salaatteja, kasvisruokia, linssejä ja mitä kaikkea sitä nyt keksiikin. Ehkä kuitenkin jotain perinteistä, kuten lohta, piparkakkuja ja kenties joku joulukakku. Voi apua. Miten tämä nyt taas kääntyi näihin joulujuttuihin ? Suloista sunnuntaita !


Wool slacks Acne Studios // wool knit Black Swan Fashion * // down jacket Duvetica // ankle boots Vagabond // beanie H&M



* Saatu blogin kautta / Mainoslinkkejä

Share:

4 kommenttia

  1. Oi Sara, ole taas niin trendikkäänä. Sullahan on kaikki tämän hetken "must" jutut : ) ja just niin sopivalla tavalla. Minä olen vasta haaveillut tortuista, mutta glögiä kyllä join. Mukavaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja ihan omasta vaatekaapista poimittu ;)

      Kiitos samoin sinulle Tiina !

      Poista
  2. Tyylikkään rento asu !

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig