maanantai 28. marraskuuta 2016

Moose on the LooseTalvisen maanantain vinkkinä tällä kertaa ihanat, maistuvat ja tuoksuvat suomalaiset teet. Moose on the Loose ja Sunset at Noon ovat molemmat NORD-T ihastuttaviin purkkeihin pakattua irtoteetä. Yritys on tosiaan kotimainen ja tarinan siitä kuinka kaikki alkoi, voit käydä lukemassa täältä.  Moose on the Loose sisältää mustaa teetä, mustaherukkaa, mustaherukanlehtiä ja apilankukkia. Tuoksuu ja maistuu hurmaavalta. Sunset at Noon on oma lempparini ( ja kuopuksen myös ) ja se sisältää mustaa teetä, kardemummaa, kanelia ja vaniljaa. Maistuu ja tuoksuu ihan joululta. Minusta jotenkin irtotee on sitä ihan oikeaa teetä ja näissä on niin upeat pakkaukset, että purkit ovat meillä keittiössä esillä. Eihän näitä voi piilottaa kaappiin.

Vaikka itse rakastan myös hyvää kahvia, olen yhä enemmän siirtynyt juomaan teetä. Juon teetä usein iltaisin, mutta yhä useammin myös päivällä. Tuo kirja kuvien alla on muuten Ikeasta saatu RUOKAA-luonnollisesti. Aivan mahtava kirjanen, jota usein selailen. Kirjassa on kivoja reseptejä ja käytännöllisiä vinkkejä kierrätykseen, siivoukseen ja hyvään elämään. Alemmassa kuvassa näkyy kirjan Luumu-päärynäkakku, jonka aioin leipoa jouluksi. 

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin ja ihan pian onkin jo joulukuu. Olen jotenkin niin innoissani tänä vuonna joulusta. Mukavinta siinä on tietenkin loma, jota todella odotan. Syksy on välillä tuntunut pimeältä ja pitkältä, ei kuitenkin niin loputtomalta kuin edellisinä vuosina. Ja sittä olen tosiaan onnellinen. Kumpi sinulle maistuu-kahvi vai tee ? Mukavaa maanantaita !
* Teet saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Oih, ihania teesekoituksia! Olen aina tykännäyt teestä ja juonut sitä kahvin ohella. Nyt on kuitenkin menossa varsinainen teenjuontibuumi, jopa aamukahvi on vaihtunut teehen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tykkäisit näistä :) Itsekin olen opetellut juomaan teetä.

   Poista
 2. Kahvi aamulla ja tee lopun päivää, poikkeuksena joskus päiväkahvit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailtavaa :) Mä juon vielä kahvia kolmesti päivässä, yritän vähentää ja korvata kahvin teellä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig