keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Keskiviikon kuulumisiaKeskiviikko on oikeastaan aika kiva päivä. Sellainen arkinen. Tavallinen. Mukavasti keskellä viikkoa. Tänään olen tuntenut oloni erityisen onnelliseksi. Ei, ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut, olen vain ollut onnellinen tästä ihan tavallisesta arkisesta päivästä ja elämästäni yleensä. Blogin kautta olen sekä tänään että eilen tavannut ihan mielettömän ihania naisia. Keskustellut ja kiinnostunut uusista asioista. Huippua kerrassaan. 

Tuntenut itseni onnelliseksi kulkiessani Helsingin katuja. Olen onnekas asuessani tässä kauniissa kaupungissa. Rakastan ratikan kolinaa, trendikkäitä kahviloita, uniikkeja putiikkeja, Stockan valoja, vehreitä syksyn  väreihin kietoutuneita puistoja, sinistä merta ja ihmisten vilinää kaduilla. Miksi mennä muualle, kun täällä on kaikki ?

Kuvassa tietysti Helsinki. Kuvattu puhelimen kameralla joskus kesän lopussa, jolloin kävin Hotelli Tornissa kahvilla serkkujeni kanssa. Miten ihana iltapäivä sekin oli. Kohtaamisia. Tuttuja ja uusia ihmisiä. Parasta elämässä. Tarinat.

Blogille on viime aikoina tullut paljon uusia lukijoita. Ihanaa, että olette mukana ja tullaan tutuiksi. Kiitos myös kaikille vanhoille lukijoilleni, että palaatte tänne aina uudestaan. Joku joka päivä, joku kerran viikossa. Kivaa keskiviikko-iltaa teille kaikille !


Share:

2 kommenttia

  1. Ihana kuva. Kuvasta tunnistaa tuttuja rakennuksia, silti vähän epätavallisesta perspektiivistä ei näytä siltä tutulta Helsingiltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mun piti pitkään sulatella tätä kuvaa, onko tämä nyt se tuttu Helsinki ? ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig