maanantai 19. syyskuuta 2016

WHAT I WORE









Fishtail Parka M51 // cashmere knit Lidl  * // lace skirt Zara // wool scarf Becksöndergaard * // sunnies Furla * // ankle boots Vagabond

Miten ihanalta syksy nyt tuntuukaan. Tänään huomasin puiden lehtien alkavan muuttaneen väriään ja ainakin täällä etelässä upeat ulkoilu-ilmat ovat jatkuneet, tosin aamuisin on jo aika kylmä. Perjantaina pukeuduin Lidlin kashmirneuleeseen ja Zaran pitsihelmaiseen hameeseen. Perjantaina yhdistin asuun vielä trenssin, tänään ylle pääsikin jo maiharini. Vielä tosin käytän sitä ilman siihen kuuluvaa irrotettavaa toppavuorta. Kaulaan olen  aamuisin kietonut ohuen villaisen huivin. Kuvissa näkyvä on viime talven ( ja varmasti tämänkin ) lemppari Becksöndergaardilta. Ihanan pehmeä, lämmin ja väriltään ihan täys kymppi.
 Aika kiva viikko tiedossa, blogin kautta pari menoa ja muutenkin kaikkea mukavaa. Niin ja se flunssakin on jo parantunut tai ainakin melkein. Oletko jo kaivanut kaulahuivit ja pipot esille ? Mukavaa maanantai-iltaa !

* Merkityt saatu blogin kautta


Share:

10 kommenttia

  1. Pipot ovat vielä säilössä, mutta huiveja olen alkanut kaivaa esiin. Niistäkin tosin kaikkein paksuimmat ja lämpimimmät ovat toistaiseksi jääneet käyttämättä. Ehtiipä niitä pitää vielä ihan riittämiin. Oikein mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi pipoja ei vielä tarvitse, laitoin ne kyllä jo valmiiksi eteiseen :) Totta, pitkä ja kylmä talvi on kohta täällä :D

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Taalla on viela tosi kuuma, joten ei ole tarvinnut pipoja miettia :-) Toi pitsihelmahame on tosi kiva! Tykkaan koko asusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kuulostaa ihanalta ! Kiitos paljon, tämä asu on minustakin kiva :)

      Poista
  3. Kiva asu taas! Hyvä yhdistelmä rentoa maiharia ja pitsihametta! Maihari on hieno; olen itse lähes koukussa niihin, ja jatkuvasti vilkuilen uusia malleja. En ole aiemmin törmännytkään tuohon merkkiin... Huiveja on jo kaivettu esiin, mutta paksuimmat odottavat kylmempiä ilmoja. Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Maiharit on monikäyttöisiä ja lämpimiäkin. No tämä on se ihan aito army thing ;)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  4. Minulla on myös vihreä takki samaa pituutta ja tykkään siitä todella. Mulla on kaiveltu jo Canada Gooset esille :D Kaunis asu ja noi lasit, wau mikä lady!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä parka on monikäyttöinen, yksi omista suosikeistani ehdottomasti. No jopas, mutta se on toki lämmin ;) Kiitos paljon <3

      Poista
  5. Kaulahuivin otin jo käyttöön, pipo saa odottaa vielä kipakampia kelejä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig