sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Tukholmassa paistaa aina aurinkoPaitsi talvella. Viime vuosina joka kerta kun olemme käyneet Tukholmassa on siellä paistanut aurinko. Ja joka paikka on ollut täynnä turisteja. Nuoruudessani turisteja oli lähinnä Gamla Stanissa, nyt he ovat levittäytyneet ympäri kaupunkia. Tukholma on tuttu ja silti vieras ja jännittävä. Vaikka olen käynyt siellä melkein joka kesä ja usein talvellakin, olen silti turisti. En ole koskaan asunut siellä, en edes viettänyt pidempiä aikoja. Miltä Tukholma tuntuisi, jos siellä olisi vaikka viikon tai kuukauden ? 
Meidän Tukholman vierailu sujui mukavasti, kävimme kahvilla, shoppailemassa ja lounaalla. Nuoret etsivät kahvilat, kaupat ja ravintolat, itse kuljin perässä ja napsin kuvia. Niin ja tietysti maksoin. Rentouttavaa, viimeistä lukuunottamatta. Kuopuksella on tietyt kaupat, joissa haluaa käydä. Pojan kanssa seuraamme kiltisti perässä ja kaupoissa etsimme istumapaikat ja räpläämme kännyköitämme. Pientä keskustelua ( kiistaa ) syntyy lounas paikan valinnasta, kuopus haluaa kasvisruokaa, poika pizzaa tai hampurilaisia, itse tyydyn mihin tahansa, kunhan saan ruokaa. Kahvilaksi meille kaikille kelpaa paikka, josta saa juustokakkua. Oikeastaan näiden kahden kanssa on kiva olla matkalla. Millaisia muistoja sinulla on Tukholmasta ? Kenen kanssa matkustat mieluiten ? Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille !


Share:

6 kommenttia

 1. Vitsit otat ihania kuvia, niin tunnelmallisia ja laadukkaita! Tukholma on ehdottomasti yksi omista lempikaupungeista, ja mieluiten matkustan sinne yksin moikkaamaan paikallisia kavereita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä niin kanssa tykkään Tukholmasta, siellä on aina kivan käydä.

   Kuulostaa kivalta ja on varmaan vähän erilaista kun on siellä ystäviä :)

   Poista
 2. Ihania kuvia, meillä risteily Tukholmaan ensi viikonloppuna. Lähden tyttären ja hänen kaverinsa kanssa eli teinien ostospaikat kierretään ainakin ja minun (tai talouden) onneksi Chanelin kauppa on sunnuntaina kiinni :)
  Voi kun meillekin olisi luvassa auringonpaistetta (vähän huonolta tosin näyttää säätiedotusten perusteella)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi kuulostaa ihanalta reissulta. Varmaan käytte Brandy Melvillessä, me joudutaan aina istumaan siellä pojan kanssa tooosi kauan ;)
   Harmillista, että Chanel on kiinni :D Toivotaan, että saisitte aurinkoisen ilman, silloin kiertely on mukavampaa. Ihanaa matkaa teille !

   Poista
 3. Tukholman matkoissa oli usean vuoden tauko, mutta parina viime vuonna olemme sillä taas käyneet. Useamminkin voisi mennä. Södermalm on suosikkialueeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholmassa voisi todellakin käydä useammin. Pidän myös Södermalmista, aina en sinne harmikseni ehdi, kuten nyt taas kävi.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig