torstai 11. elokuuta 2016

Syksyn värejä



Tällä viikolla ilma on tuntunut jo todella syksyiseltä ja se näkyy myös katukuvassa. Itsekin olen valinnut ylleni tummempia värejä ja pian on aika päivittää myös meikki ja kynnet syksyn väreihin. Itse suosin yleensä kynsissä ja huulissa nudeja hyvin vaaleita värisävyjä. Syksyllä on kuitenkin ihana valita kynsiin tummempia värejä. Joskus keväällä sain blogin kautta näitä MAKIASHin kynsilakkoja. MAKIASH on ruotsalainen mallien suosima meikkisarja ja nopealla nettisivujen vilkaisulla ainakin pakkaukset ovat tosi tyylikkäät. Näistä kynsilakoista oma suosikkini juuri nyt on tuo siniharmaa 13 Dusty Turquoise ja musta 5 Black Ebony tai oikeastaan kaikki on aivan yhtä ihania. Ja kun kävin nettisivuilla kurkkimassa muita värejä, tuli halu tilata ne kaikki. Voi apua. Muita kynsilakka hulluja ? Mikä on suosikki merkkisi kynsilakoissa, entä onko sinulla joku *oma väri* ? Mukavaa loppuviikkoa kaikille !


* Kynsilakat saatu blogin kautta

* Kuva Canon Powershot G7 X  MarkII

Share:

8 kommenttia

  1. Mun ehdottomia lakkalemppareita on Essiet, Opit ja Zoyat, myös Lumenelta löytyy kivoja, mutta niiden laatu valitettavasti vaihtelee jonkin verran. Jos mulla olisi yksi kynsilakkasävy niin se oli Zoyan Storm, mustalla pohjalla tähtitaivas. Sillä voisin lakata lopun ikääni, jos vain yhtä olisi pakko käyttää. :) Yleensä tykkään lakoista hieman oudommista sävyistä, mitä toiset voisivat pitää jopa rumina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opin ja Essien lakat on kyllä hyviä, väreistä en aina tykkää. Lumenen lakat ovat pitkään olleet suosikkeja, tykkään pullon koosta, siveltimestä ja ihania värejä.

      Jännä miten kynsilakka mieltymykset voi vaihdella. Itse taidan suosia niitä tavanomaisia :)

      Poista
  2. Ihan tuntematon brändi minulle, mutta tuo oikealla oleva harmaanrusehtava sävy olisi varmaankin minun valintani - värittömät ja nudet lakat ovat suosikkejani, mutta joskus harvoin saatan sen kirkkaanpunaisenkin kanssa repäistä;)
    Ihania elokuun päiviä, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nudet lakat on huolettomia ja sopivat hyvin mustiin asuihin, siksikin suosin niitä. Kirkas punainen on classy ja niin tyylikäs. Tänä kesänä jäänyt väliin, pitääpä korjata tilanne.

      Kiitos samon Lady !

      Poista
  3. Olen tykännyt todella paljon Diorin lakoista, mutta en ole niin merkkiuskollinen, ettenkö voisi kokeilla muitakin kynsilakka merkkejä :) Noi sävyt ovat niin syksyisiä, lämpöisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Diorin lakat ovat varmasti upeita. Itse en koskaan osta kalliita kynsilakkoja, kyllästyn se verran nopeasti, kuivuisivat varmasti pulloon. Toisaalta jos olisi vaan yksi lemppari väri, voisi olla hyväkin idea :)

      Poista
  4. ompas kyllä nätin värisiä kynsilakkoja :)! ihanan syksyisiä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig