sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

S U N D A YSunnuntaisin on kiva laiskotella: nukkua pitkään, lukea lehtiä ja syödä jotain hyvää jo aamupalalla. Oma sunnuntaini ei kuitenkaan tänään ollut yhtään näin rento, vaan koko päivän on riittänyt kiirettä. Aamupäivällä kävimme äidin luona ja Ikeassa. No sateesta johtuen Ikeassa oli moni muukin ja ostosmatka venyi parin pikkujutun takia vähän liikaakin. Kun liikaa aikaa vieneeseen shoppailureissuun lisää ne normaalit sunnuntaihin kuuluvat jutut, niin oikeasti vasta nyt ehdin istahtamaan ja lataamaan koneelle aamulla otetun kuvan ja kirjoittamaan blogiin. 

Huomenna alkaa taas työt ja pitäisi ehtiä siihenkin vähän valmistautua. Heräsin aamulla jo vähän aikaisemmin, jottei maantai aamun herätys tule täytenä shokkina loman jälkeen. Elokuu sujuu varmasti töissäkin ollessa vielä vähän kesäfiiliksellä. Töiden jälkeen kun ehtii hyvin nauttia kesästä ja aamuisin on ihan kiva lähteä, jos ulkona vielä paistaa aurinko. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !


Share:

8 kommenttia

 1. Ikea on siitä ihmeellinen paikka, että siellä ei oikein pysty "ihan vaan poikkeamaan".. Mukavaa alkavaa arkea Sara, kyllä se siitä taas lähtee rullaamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta toi Ikea juttu ;) Kiitos, kyllä se taas tästä. Ihanas elokuuta sinulle <3

   Poista
 2. Hyvää työn alkua, onkin ollut ihana kesä! Arkeen on silti mukava palata, ja toivotaan lämmintä elokuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kesä takana :) Voi elokuu on ihana kuukausi, nautitaan siitä !

   Poista
 3. Onneksi arki saattaa maistua jopa ihanan kiireiseltä lomailun jälkeen! Vielä kun aurinko paistaa noin kauniisti viikon alun kunniaksi, en ainakaan itse keksi valittamista! :)

  VastaaPoista
 4. Sunnuntait ovat mulle yleensä aina työpäiviä, kohti unelmia :) Tsemppiä töihin paluuseen loman jälkeen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig