keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

New hair dayAamulla oli uskomattoman vaikeaa herätä kellonsoittoon ja ehtiä kampaajalle. Hmm, aika oli vasta lähempänä puolta päivää, näyttää siltä että lomaillijan vuorokausirytmi on mennyt ihan sekaisin. No, ehdin kuin ehdin ajoissa paikalle. Biozellin vappuetkoilla voitin arvonnassa hemmotteluhoidon Kampaamo Dynastiassa. Se todellakin tuli tarpeeseen, sillä välttelen kampaajalla käyntiä vähän niikuin moni hammaslääkäriä. Pari ikävää kokemusta lapsuudessa ja nuorudessa, sekä muutama aikuisiälläkin, plus se etten jotenkin ole löytänyt sitä omaa luottokampaajaa, joka niin monella kuitenkin tuntuu olevan.
Vasenmalla lähtötilanne eli juurikasvua aika paljon ja todellakin epätasaiset latvat. Hui miten paljon hiukset ovat kasvaneet pituutta takaa. Hiukseni laittoi Dynastian omistaja Taavi Vuokkovaara ja oli todella mukava miten hän kuunteli mielipidettäni. Joskus kauhistun kampaajien radikaaleja ehdotuksia. Taavi ei onneksi ehdottanut mitään suuria muutoksia, laitettiin raitoja ja sävyä ja leikattiin latvoja. Pesun ja hemmottelevan päähieronnan jälkeen hiukset föönattiin ja kiharrettiin loivasti. Voi kuinka toivoisin osaavani tehdä tuollaiset loivat kiharat. Luonnossa muuten hiukset ovat vaaleammat kuin tuossa oikeanpuoleissa kuvassa, lampuista varmaan tuli hiuksiin vähän punertavaa sävyä kuvaan. 
Dynastian pesupaikka oli ihanan tunnelmallinen ja sittä oli ihan pakko napata teillekin kuva. Ihan kuin jossain spassa, eikö ? Dynastiassa aika kuluin kuin siivellä Taavin kanssa jutellessa. Juteltiin matkoista, kokkailusta ja kameroista, sillä mukanani oli Canonilta loppuloman lainassa oleva EOS M10. Kamera on minijärkkäri, johon voi vaihtaa myös objektiivin ja sillä voi Wifin kautta ladata kuvia esim puhelimeen. Kuopuksen avustuksella opin tämänkin ja instassa onkin jo ollut muutamia kuvia, jotka olen puhelimen sijaan ottanut kameralla. Myös tämän postauksen kuvat on ottetu Canon EOS M10. Kirjoittelen kamerasta enemmän juttua, kunhan olen testaillut sitä paremmin. Näppärältä kyllä tuntuu.Kampaamo Dynastia sijaitsee Kasarmitorin laidalla Fabianinkatu 13 ja lähellä on Q-Park Kasarmitori, jonne auton saa näppärästi parkkiin, jos tulee omalla autolla. Kiitokset vielä tätäkin kautta Taaville hiusten uudesta lookista. Kivaa keskiviikkoa kaikille !

* Kuvat Canon EOS M10, lainassa blogin kautta.


Share:

6 kommenttia

 1. Onpas kivannäköinen kampaamo! Kauniin luonnollinen lopputulos. Pitäis kyllä itsekin piipahta kampaajalla mutta olen siirtänyt sitä koko ajan tulevaisuuteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dynastia on kiva paikka :) Kiitos, väri on luonnossa vielä kauniimpi.
   No, mulla on just tuota samaa asioiden lykkäämistä.

   Poista
 2. Voi ihanuus. Olet päässyt Taavin taitavaan käsittelyyn. Itse olen löytänyt oman hiusmuotoilijan, mutta tuli pieni kriisi, kun hän jäi mammalomalle. Tänään menen ensimmäistä kertaa vieraan käsittelyyn. Katsotaan miten menee. Ihanaa lomaa.

  VastaaPoista
 3. Uutta eloa ja kiiltoa näyttää tulleen hiuksiisi! Hyvä käsittely!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig