tiistai 21. kesäkuuta 2016

WHAT I WORE


Trench coat and t-shirt Black Swan Fashion ( saatu ) // jeans Acne Studios Skin 5 // bag Alexander Wang // sunnies Zara // sneakers Superga

Eilisen asuna farkut, teeppari ja tennarit. Mukavan rentoa. Farkut ovar Acnen Skin 5, oikeesti maailman parhaat. Näitä samin kuin mustia samanlaisia käytän silloin kun en keksi päälleni mitään muuta laitettevaa eli aika usein. Aamulla oli vielä vähän viileää ja siksi mukana oli myös Black Swan Fashionin trenssi, joka muuten on vuoreton ja sopii milestäni myös kesäkäyttöön. Teppari on samon BSF, mutta viime vuoden mallistosta. Tämän takia tykkään niin paljon heidän vaatteistaan, niitä voi yhdistellä keskenään kaudesta toiseen ja joka mallistosta löytyy jotain uutta kivaa. Tennarit ovat Supergan , oikeesti paremmat ja astetta tyylikkäämmät mielestäni kuin Conssit . Itselläni on menossa jo kolmas pari elämäni aikana. 

Ja voi hurja, nyt näyttäisi siltä, että pääsemme nauttimaan kesäisistä ilmoista. Mukavaa, jos voi pukeutua kesäisemmin ja tehdä kaikkea kivaa auringosta nauttien. Aurinkoista päivää !


* Postaus sisältää mainoslinkkejä, joista bloggaaja saattaa hyötyä taloudellisesti.


Share:

10 kommenttia

 1. Mä haluisin niin lisää tuollaisia printti paitoja! Oisko joku mesta mistä sais kivoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää paita on Black Swan Fashionin ja saattaa löytyä heidän Outlet. Printtipaitoja kantsii kattoa ketjuliikkeistä, mutta on tietysti turhauttavaa juosta monessa paikassa. Lindexillä on yleensä ollu ihan kivoja ja edullisia ( laatukin on ihan jees ).

   Poista
 2. Ihana asu <3 Simppeli ja niin chic! Hyvän siniset pökät ja jos en ihan väärin näe, taitaa pokissakin olla ripaus sinistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Tälläiset asut on ihan parhaita. Pokat on siniset ja löytyivät omasta kaapista ;) Näihin liittyy hauska tarina, kerron kun nähdään . . . ;D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig