perjantai 5. helmikuuta 2016

WHAT I WOREWool coat Marc by Marc Jacobs // wool slacks Acne Studios // sweater Black Swan Fashion // leather ankle boots Vagabond // sunnies Ray-Ban // suede and leather bag Alexander Wang

Pidin tänään lomapäivän ja kaikessa kiireessä ehdittiin ottamaan asukuva päivänvalossa. Yleensä ainakin muutama kuva onnistuu, vaikka olisi kuinka kiire, tänään kuitenkin vain yksi. Ehkä näin yksinkertaiseen asuun, josta kaikki vaatteetkin on jo moneen kertaan täällä blogissa nähty, riittääkin vain yksi kuva. Niin tai näin, viihdyin tässä asussa tosi hyvin. No, vähän oli kylmä. Tosin liikuin autolla, mutta autoon menessä kaipasin todellakin pipoa ja huivia, niin tottunut olen niihin. Asu on muuten musta mutta takki on ihan tummansininen. Paras kombo. Rentoa viikonloppua kaikille !

Share:

12 kommenttia

 1. Hkiva asu, ei ihme että viihdyt siinä. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Musta on aina varma valinta ja sinulle Sara se sopii kuin nenu nassuun. <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Ihan hyvä ja toimiva kombo :) ne yksinkertaisemmat jutut ovat parhaat!

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Musta on niin paras väri! Kiva asu, tykkään.

  VastaaPoista
 5. Jännä, miten vaikka on kuinka kiire, niin kyllä yhdelle asukuvalle aina aika löytyy : ) Arvaatko muuten, kuka on NN, joka oheisessa tekstissä blogissani mainitaan? "NN- tyyli-inspiraatiolähteeni. Aito ja ihmisläheinen, uskallan väittää. Kuinka omaatkaan taidon kommentoida hetkellä, jolloin bloggaaminen tuntuu turhalta ja annat siten kimmokkeen jatkaa. Taitaa meitä yhdistää sporttipuolikin, vaikka et sitä blogissasi tuo juurikaan esille. "

  Mahtavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ;)

   Kiitos Tiina kauniista sanoistasi blogissasi <3

   Poista
 6. Simply beautiful and looks great on you ! looks comfy :)

  http://chicglamstyle.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig