sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tänään kotona


Ensin meinasin tehdä postauksen kesän kaipuusta, sillä kukapa ei kaipaisi kaunista kesäistä päivää tälläisenä harmaana ja sateisena ( talvisena ) sunnuntaina. Aamulla kaupassa käydessäni totesin, ettei kannata lähteä kävelylenkille, kadut kun ovat ihan jäässä ja suorastaan vaarallisen liukkaat. Napsin sitten muutaman kuvan ruokailuhuoneestamme, ei näissä nyt mitään sen kummempaa ole. Oliivipuun Granitista ostettu ruukku meni rikki joskus syysmyrskyllä kun keittiön ( huonosti suljettu ) ikkuna yllättäen pamahti auki ja puu ruukkuineen tippui lattialle. Kävin hakemassa viime viikonloppuna siihen uuden samanlaisen ruukun ( niitä onneksi oli tullut lisää ), mutta multa on vielä ostamatta. Kuten kuvista näkyy Oliivipuu kasvaa miten sitä huvittaa. Leikkasin sitä kyllä sekä keväällä että syksyllä ( oikeaa leikkausaikaa en tiedä ), mutta siitä huolimatta se näyttää aina vähän koomiselta. 
Pöydällä on jostain goodiebagistä löytynyt Biokian sininen Marjajauhemix, johon olen ihan koukussa. Olen syönyt aamuisin puuroa nyt melkein kymmenen vuotta ( päivä ei lähde käyntiin ilman puuroa ) ja aika usein syön puuron ihan sellaisenaan. Pakastemarjojen ja mehukeiton kanssa puuro on myös hyvää, mutta sellaisina päivinä kun niitä ei kaapista löydy on tämä Marjamix pelastus. Ruokalusikallinen Marjamixiä vastaa desiä tuoreita marjoja. Tätä voisi myös varmaan laittaa jogurttiin tai smoothien sekaan. Millainen on sinun aamupalasi ? Suloista sunnuntain jatkoa !

Share:

10 kommenttia

  1. Monesti puuro, tällä hetkellä siemmennäkkäri tai hapankorppuja. Siihen haluaisin tueksi vaikka mitä smoothieita ja raakajuomaa, kunhan saan ensin energiaa tehdä niitä. Ihanan rauhoittavia ja kauniita kuvia. <3

    Mukavaa tulevaa viikkoa Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä en jaksa mitään ihmeellistä aamuisin ;) Nopeasti vaan puuro mikroon ja kahvi tippumaan.

      Poista
  2. Minä olen niiden tuorepuurojen lumoissa :)

    Hyvin on sinunkin oliivipuu talvehtinut! Minulla kanssa talvehti tänä vuonna oliivipuu paremmin kuin viime vuonna.

    Kivaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti hyviä :)

      Kiva kuulla, kohta ne voi laittaa taas ulos kasvamaan lisää ;)

      Poista
  3. Hiienoja kuvia! Ensin lasillinen sitruunamehua, sen jälkeen kuppi-pari kahvia ja lopuksi tuorepuuro tai smoothie. Lämmin puuro ei vaan uppoa, vaikka siitä tykkäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minusta taas lämmin puuro on ihana, varsinkin kylminä aamuina. Sitruunamehua pitäisi kokeilla.

      Poista
  4. Nyt kyllä täytyy sanoa, että tuo marjajauhe ei ollut minun juttuni. Tai sitten en vaan osannut sitä käyttää : ) Voi myös olla, että olen tottunut liian hyvälle - itse poimittuja marjoja löytyy pakkasesta. Mahtavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ensin vierastin tätä, mutta vähitellen aloin tykkäämään. Tuoreet marjat tai pakastetut on tietysti parasta.

      Poista
  5. Tuorepuuro, iiiiso latte ja siemennäkkäri juustolla.
    Viikonloppuna sitten oikein kunnon pitopöytä ja parin tunnin brunssi, parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Latte on parasta. Viikonloppuisin on kiva syödä brunssia ja jotain makeata myös ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig