lauantai 10. lokakuuta 2015

ACO


ACOn tuotteista olen aikaisemmin testannut aurinkosuojia ja ollut niihin tyytyväinen. Nämä ACOn tuotteet sain joskus keväällä kokeiltavakseni ja nyt purkit ovat jo melkein tyhjentyneet, joten on aika kirjoittaa niistä. Ensin ihastuin näiden tuotteiden pakkauksiin, nämä ovat niin kauniit, että niitä haluaisi pitää esillä. Lifting Day Cream levittyy hyvin, on ravitsevan tuntuista ja tuoksuu jotenkin sellaiselle perinteiselle voiteelle. Filling Night Cream on astetta paksumman tuntuista, muttei liian rasvaista. Ultra Soft Cleansing MIlk on perinteinen puhdistusmaito, jolla lähtee hyvin meikit pois ja se myös jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Reilun kuukauden käytön jälkeen pidän eniten tuotteiden konstailemattomuudesta ; nämä ovat sellaisia perustuotteita, joita on mielestäni hyvä käyttää kaikkien erikoisvoiteideen sijaan aina välillä. Kaikissa kolmessa on miellyttävä mieto tuoksu ja kiva koostumus. Iho tuntuu hoidetulta ja pehmeältä aamuin illoin. Tuotteet  sopivat kuivalle iholle ja voiteet ovat erityisesti tarkoitettu 40+ ihonhoitoon. ACOn tuotteita myydään apteekeissa ja ne ovat erityisesti kehitetty Pohjoismaiden markkinoille.  Ovatko ACOn tuotteet sinulle tuttuja ? Ihanaa viikonloppua !



* Tuotteet saatu blogin kautta
Share:

6 kommenttia

  1. Jonkun verran ovat, tykkäsin mielettömästi tuosta ACOn pakkausuudistuksesta, joka oli tosi onnistunut. Ihanan simppeli jopa ylellinen ulkomuoto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin noi pakkaukset on upeat :) Todella ylellisen oloiset ja täytyy sanoa, että tykkäsin myös sisällöstä.

      Poista
  2. Samaa mieltä kuin Jonna, ihanat pakkaukset. Voiteita en ole vielä testannut mutta tuo Cleansing Milk on mielestäni aivan ihana. <3 Upeaa viikonloppua Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on kyllä upeat. Tuo puhdistusmaito oli hyvä ja voiteet myös, sellasia ihania perusvoiteita mutta toki ravitsevia ja sopivia aikuiselle iholle.

      Poista
  3. Täytyisi itse tutustua Aco tuotteisiin koska ystäväni ovat näitä myös kehuneet. Nuo mainitsemasi Lifting Day ja Filling Night cream täytyy laittaa muistiin ja käydä kysymässä täällä Uudessakaupungissa apteekeista kysymässä noita tuotteita. Etenkin minua kiinnostaa tuo Filling Night Cream kiinnostaa koska itselläni on ollut yleensä aina liian rasvainen rasva käytössä. Yhden apteekin sivut jo löysin, missä voisi olla näitä tuotteita tarjolla https://www.uginuusiapteekki.fi/apteekista-laadukkaita-ihonhoitotuotteita/

    VastaaPoista
  4. Kiitos näistä vinkeistä! Täytyykin käydä apteekissa ja ostaa myös testiin jotain Acon tuotteita. Nuo voiteet varmasti ovat hyviä herkälle iholle. Itselläni tulee helposti ihoärsytyksiä marketeista ostetuista tuotteista. Testiin menee siis.
    https://www.herttoniemenapteekki.fi/fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig