sunnuntai 27. syyskuuta 2015

SUNDAYS


Koti on sisustuksen suhteen vielä välitilassa, ei kesäinen muttei oikein syksyinenkään. Tänä viikonloppuna oli tarkoitus tehdä asialle jotain, mutta sairastelun johdosta se nyt jäi. Niinpä olen vain lueskellut sisustuslehtiä inspiraation toivossa. Makuuhuoneen aion pitää aika vaalea sävyisenä, tykkään nukkua valkoisissa lakanoissa ja muutenkin pitää makuuhuoneen raikkaana ja valoisana, oli talvi tai kesä. Muualle kotiin sitten sitä mustaa ja nyt on vihdoin ja viimein tarkoitus laittaa myös olohuoneeseen verhot tuomaan lämpöä ja pehmeyttä. Toivottavasti ensi viikonloppuna pääsen jo tekemään jotain asialle. Suloista sunnuntaita !


Share:

4 kommenttia

 1. Mulla on kanssa hieman välitilassa. Syksy näkuu jo sisustuksessa, muttei kuitenkaan vielä ihan niin kuin olisi tarkoitus :)

  Kivaa iltaa.

  VastaaPoista
 2. Meillä on pihalta laitettu kesäkamppeet talvisäilöön, mutta muuta ei sitten olekaan tehty. Minä olen tosi huono verhoihminen. Meillä ei ole tällä hetkellä missään ikkunoissa verhoja. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Välitilassa ollaan meilläkin: vanhaan kotiin en enää viitsi vaihtaa syysväritystä ja uutta vasta odotellaan. Kynttilöillä ja tuikuilla saa onneksi syksyistä fiilistä, vaikka väritys olisikin vielä kesäisen heleää.

  VastaaPoista
 4. Meillä on koti aina vähän välitilassa - mutta myös täällä on sairastelun takia vielä normaalia enemmän;)
  Hyvää uutta viikkoa ja paranemisia, Sara <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig