sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sataa sataa ropiseeToissa viikolla tapasin ihanan Mariannen ja kotiin mukaani sain tämän upean  Garda of Swedenin City sadetakin. Garda of Sweden sadetakit ovat ruotsalaisia ja niiden idea on olla mukavia, mutta kuitenkin pitää sadetta mitä erilaisemmissa olosuhteissa. Sadetakit valmistetaan Puolassa Garda Flex materiaalista ja niiden saumat ovat täysin vedenpitävät.Garda of Swedenin City sadetakki sopii nimensä mukaisesti käytettäväksi kaupunki asuna ja takissa on trenssimäisen ulkonäkönsä lisäksi monia käyttöä helpottavia yksityiskohtia. Oman mustan takkini vuori on hauskasti seeprakuvioitu ja matreriaali on ihanan pehmeää, takkia voi hyvin käyttää myös pelkän teepparin kanssa, ilman että se tarttuu ihoon kiinni. Lisäksi takissa on irrotettava huppu ja vyö, jonka toisella puolella on heijastin. Kätevää, jos kuuluu niihin ihmisiin, kuten minä, ettei koskaan muista heijastinta. Hihansuissa on käänne, ettei vesi valu niistä sisään takkiin ja myös taskut ovat samoin viimeistellyt. Takissa on vetoketju ja sen päällä vielä nepparilista.Onkohan vähän liioiteltua sanoa olevansa rakastunut sadetakkiin ? Mutta oikeasti ensinmäistä kertaa elämässäni minulla on sadetakki, jota ei harmita pukea päälle. Tämä takki on kuin trenssi ja sopii tyylikkääseen työasuun, olematta tylsä. Ilman vyötä takki näyttää aika hauskalta rennomman asun kanssa, tulette vielä näkemään sadetakkiani varmasti useita kertoja blogissa eri asujen kanssa.
Alla olevassa kuvassa Garda of Swedenin City sadetakin kaikki väri vaihtoehdot, ihania eikö vain ? Sadetakin jälleenmyyjät löytyvät tästä linkistä. Pukeudutko sadesäällä sadetakkiin vai tyydytkö sateenvarjoon ? Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa !* Sadetakki saatu blogin kautta 
Share:

14 kommenttia

 1. Tyylikäs sadetakki!! Tahtoo tuollaisen.

  VastaaPoista
 2. Tänään oli kyllä sateinen päivä! Tyylikäs sadetakki!

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylikäs sadetakki! Ei uskoisi olevan sadetakki! Upea, ja pitää vettäkin :) Just tähän aikaan sopiva takki! Mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika täydellinen ja tosiaan on ihan oikea sadetakki eli toimii :)

   Poista
 4. tyydyn sateenvarjoon mutta tuo sadetakki sopii sinulle hyvin

  VastaaPoista
 5. Kaunis sadetakki, haluu tuollaisen ;)

  VastaaPoista
 6. No onpa kiva sadetakki. Niin kiva, että kyllä kelpais!
  Näytät muutenkin tyylikkäältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällä ei tunnu ollenkaan sadetakilta. Kiitos :)

   Poista
 7. Onpahan loistava sadetakki ja hienoa että on noin pitkä. Kivaa viikkoa Sara <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig