keskiviikko 16. syyskuuta 2015

L A T O


Lato valittiin Habitaren parhaaksi messu-osastoksi ja kyseessä oli siis Kannustalon Lato talomalliston esittelymalli, josta kaikki yllä olevat kuvat. Messuille Lato oli sisutettu mustanpuhuvasti ja ainakin omaa silmääni tälläinen tumma sisustus viehätti kovin. En tiedä miten kauan oikeasti viihtyisin näin tummassa sisutuksessa, mutta jotakin tummaa haluasin omaankin kotiin. Sisutuksessa oli käytetty myös kivasti erilaisia pintoja; oli kiiltävää, mattaa ja karheaa. Erilaisia materiaaleja ja metalleja sulassa sovussa. Mustaa, harmaata, sinistä, ruskeaa, sinapinkeltaista, vihreää ja ripaus valkoista. Aika jännää. Pidätkö sinä näin tummasta sisustuksesta ? Kivaa keskiviikko-iltaa !

Share:

14 kommenttia

 1. Tykkäsin kovasti katsella tummanpuhuvaa ja siten hieman erilaista sisustusta, mutta tuskinpa itse päädyn/päätyisin samaan. Mieluummin valkoista, johon voi tuoda mustalla tai muulla tehostevärillä eloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo sisustus oli kiva katsella. Kun vielä itse rakennuskin oli tumma, ehkä vähän liikaa itselleni. Jotenkin minulle tuli mieleen talvi ja hiihtäminen, kuin olisi ollut Lapin lomalla.
   Omaan kotiin riittäisi muutama musta juttu, tehostamaan valkoista.

   Poista
 2. Lato pihapiireineen upposi kyllä täysin! Juurikin nuo pintojen vaihtelut, erilaiset struktuurit ja hienot sävyerot ihastuttivat. Tosin en kyllä tiedä osaisinko itse asua noin tummassa ja dramaattisessa ympäristössä, taitaisin kaivata omaan kotiin vähän enemmän valoa ja vaaleutta... Mutta pienissä määrin kyllä-ääni tummalle sisustukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin myös pihasta, harmi etten saanut otettua kuvia, joissa se ja itse talo olisi näkynyt paremmin. Itselleni tuli valon kaipuu heti, joten turha edes kokeilla vastaavaa kotona. Suurin osa vuodesta on niin valotonta Suomessa, että valkoinen pienin annoksin mustaa toimii varmasti parhaiten.

   Poista
 3. Olen ollut jo liian kauan Suomesta poissa kun en tykkää enää ollenkaan tästä tyylistä! Liian yksinkertaista, kylmää, tummaa, missä on cosy ja glamour?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kommentti Sofia. Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla glamourin puuttella, sitä ei yleensä suomalais sisustuksissa näe, ei vaikka rahaa olisi käytetty paljonkin.

   Poista
 4. Lato -talomallista olen tykännyt heti sen julkaisusta saakka ja tykkään kyllä noista tummista sisustuksistakin - vaan itsellä en voisi kuvitella - noissa nimittäin näkyisivät kissankarvat ja pölypallot ihan liian hyvin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo talomallisto on kiva, niitähän saa kösittääkseni myös valkoisena ? Tämä pieni Lato sopii hyvin loma-asunnoksi. Messuilla on tietysti lupa säväyttää ja sen tämä sisustus kyllä teki.
   Hih, musta on kyllä aika hankala väri juuri tuon pölyn näkymis jutun takia. Välillä haaveilen mustasta sohvasta, mitenköhän toimisi käytännössä ?

   Poista
 5. Kaunis sisustus! Tosiaan tummaa ja kaunista. Aika lämmin fiilis kuvista huokuu eli hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli todella kainis sisustus ja upeita yksityiskohtia. Tykkäsin.

   Poista
 6. Näyttääpä kivalta! Minä kyllä tykkään melko tummasta ja mausteisesta sisustuksesta, joten tämä kolahti :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on kyllä jotain niin sinun tyylistäsi :) Kivaa viikonloppua sinulle myös !

   Poista
 7. Kannustalo ja Lato ovat kovasti mieleeni. Tumman puhuva, mutta lämminhenkinen. Tykkään kovasti esim. nykyään "muodissa" olevista tummista saunanseinistä ja lauteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos rakentaisin talon, valitsisin kyllä Kannustalon Ladon. Tykkään ihan hurjasti mustista lautasenistä ulkopinnassa. Saunakin voisi olla musta, sisälle ehkä enemmän valoisuutta, riippuen talon koosta. Musta on upea myös sisällä, mutta vaatii paljon tilaa ympärilleen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig