perjantai 25. syyskuuta 2015

Insta lately


Pitkästä aikaa päivitys blogiin instan puolelta @sarasblogi. Instassa tosiaan voi seurata päivittäisiä kuulumisia, ihan kaikesta kun ei ehdi/jaksa/viitsi tänne blogin puolelle postata.
Näissä kuvissa näkyy vielä paljaita sääriä ja sandaaleja sekä muistoja Tukholman reissulta.


Syksy käynnisti taas erilaiset blogitilaisuudet, joihin osallistun mahdollisuuksien mukaan eli silloin kun päivätyöni antaa siihen mahdollisuuden. Olisi kyllä kiva olla ihan täysipäiväinen bloggari ja kiitää tilaisuudesta toiseen sekä päivittää blogia ahkerasti myös asukuvien osalta. No, se ei ole mahdollista, vaan blogi jutut on tehtävä vapaa-ajalla.


Viikonloppuisin ( ja muulloinkin jos aikaa vain riittää ) lueskelen mielelläni lehtiä sekä sisustus- että muotilehtiä. Harmikseni uusin Porter-lehti oli aikamoinen pettymys, sen sijaan viime vuoden Elle Decorista löytyi hurjan kivoja sisustusideoita, just sitä mustaa mitä nyt niin kaipaan kotiini.
Farkkupaita ja farkut on ollut tälläkin viikolla monen päivän pelastus aamun kiireessä. Asuun saa vaihtelua vaihtamalla farkut mustiin, laiskan pukeutujan pelastus . . .


Viime aikoina olen kuljeskellut myös army vihreässä aika monena päivänä. Vaatekaapista löytyy muutama takki, housut, hame ja paita armyn vihreänä ja nyt juuri on oikea aika käyttää sitä. LUMENEn uudet syksyn kynsilakat ja huulipunat ( silloin kun muistan kaivaa punan laukusta ) ihastuttavat edelleen ja riittävät tuomaan syksyn viininpunaisen sävyjä syystyyliini. 
Instassa blogiani voit seurata @sarasblogi , nähdään siellä ! Ja hei ihanaa, että on perjantai ! Aurinkoista ja rentoa viikonloppua kamut !


Share:

4 kommenttia

  1. Farkkupaita olisikin kiva hankkia, sellainen mulla on ollut joskus toodeella kauan sitten. Sininen on kuitenkin mun lemppariväri, tummana ja vaaleana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ostaa jos löydät hyvän, sopii niin kaikkeen ja tekee asuista vähän rennompia.

      Poista
  2. Kivoja insta-muisteloita! Kivaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig