tiistai 25. elokuuta 2015

WHAT I WORELeather jacket Karl Lagerfeld // t-shirt Zara // white jeans Current Elliot // suede heels Pura López // bag Chloé Marcie // sunnies Ray-Ban

Taas tylsästi mustavalkoisessa asussa. Oikeastaan tämä on jo ties kuinka mones päivä, kun pukeudun mustavalkoiseen peräkkäin. Tällä asulla kävin tänään yhdessä kivassa blogitilaisuudessa, josta myöhemmin lisää. Kuten kuvista näkyy tapasin tietysti muita bloggareita ja otimme tilaisuuden jälkeen yhdessä asukuvia. Tällä kertaa aika jännittäviä asioita tapahtui ympärillämme ja näimme myös itse Herra Presidentin. Aika huimaa. Kuvista ja ihanasta seurasta kiitos Business Womanille. Tunnelmallista tiistai-iltaa !


*Adlinks / Mainoslinkkejä

Share:

12 kommenttia

 1. OIh, missähän tilaisuudessa olet ollut! Hauskaa :)

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään tylsä asu, oikein kaunis ja sellainen mihin minäkin pukeutuisin ja kaapista löytyy :) Mustavalkoista sanotaan tylsäksi mutta minun mielestä se on aina tyylikäs..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun mielestä mustavalkoisen voittaa vain kokomusta ;)

   Poista
 3. Syyskuun muotilehtia katsellen mustavalkoisuus on kuuminta hottia, eika missan nimessa tylsaa! Sun t-paidan peek-a-boo aukko selassa on kiva yllari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla ja kiva niin :) Mäkin tykkään tuosta aukosta, jotain vähän erilaista ;)

   Poista
 4. Tykkään asusta, mun mielestäni ei yhtään tylsä. Mustavalkoinen toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mustavalkoinen on kiva just nyt kun ei enään viitsi kokovalkoiseen pukeutua eikä vielä halua kokomustissa kulkea.

   Poista
 5. Vau! Ihana asu! Blogi on ihana, tykkään myös yksinkertaisuudesta pukeutumisessa ja sisustuksessa. Less is more on ollut mottona aina molemmissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elise :) Tykkäsin asusta itsekin. Yritän koko ajan vähentää tavaraa ja tyytyä vaan niihin, joita oikeasti tarvitsen. Ei aina ole niin helppoa miltä kuulostaa. Kiva kuulla, että olet samoilla linjoilla.

   Poista
 6. Voi vitsit kun tulikin hyviä kuvia (vaikka itse sanonkin, heh)! Kuten jo instan puolellakin mainitsin, voitaisiin ottaa Sara uusiksi ihan milloin vaan!! Ja kuin myös - kiitos ihanasta seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on kyllä hienot, vaikka siinä oli kaikenlaista sähläystä :) Hyvin onnistuit kuvaajana. Täytyy kyllä tavata ja ottaa asukuvia yhdessä. Viikonloppu kahvit + kuvat vois olla kiva, miksei myös joskus töiden jälkeen. Viestitellään Fb kautta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig