sunnuntai 16. elokuuta 2015

#kutsusyömään
Viime viikolla olin IKEAn kanssa syömässä Kaapelitehtaalla. Paikalla oli toki muitakin bloggareita ja lehdistön edustajia juhlistamassa IKEA-kuvaston ilmestymistä, jonka keskipisteenä on keittiö. Kuvasto jaetaan ensiviikolla 1,7 miljoonaan kotiin ja sen voi noutaa myös tavaratalosta 21.8 lähtien tai R-kioskilta syyskuun alusta, sähköinen kuvasto on jo ilmestynyt, samoin kuin kuvastosovellus. Uusi IKEA-kuvasto tarjoaa inspiraatiota, ratkaisuja ja tuotteita ruoan kasvattamiseen, valmistamiseen, tarjoiluun ja säilyttämiseen. IKEA-kuvasto ei pettänyt tälläkään kertaa, aina sieltä löytyy jotain inspiroivaa ja sitä tulee selattua pitkin vuotta. Tilaisuudessa meille tarjoiltiin upeasti sisutetussa tilassa Seljankukka-kaprismarinoitua lohta ja jälkkärinä oli suussasulavaa Ruusunmarja-tummasuklaajuustokakkua ( jota söin muuten 2 palaa, kun pöytänaapurini antoi oman palansa minulle-kiitos  ). 


Tilaisuudessa oli esillä kaunis keittiö ja paljon kivoja keittiöön liittyviä sisustustavaroita. Päivittäin keittiössä vietetään paljon aikaa ja kauniisti sekä toimivasti sisutetussa keittiössä on kiva olla perheen kanssa. Yhdessä syöminen ja kokkaaminen on kivaa ja rentouttavaa. Arjessa monesti yhteinen ruokailu voi tuntua haastavalta kiireisten aikataulujen vuoksi. Meilläkin kaikki tulevat kotiin eri aikaan ja jokainen napsii jotain syötävää jääkaapista. Teen kuitenkin aina lämpimän aterian ja syömme sen sitten myöhemmin yhdessä, usein vasta illalla. Pakko tunnustaa, että nuoret syövät sen yhteisen aterian kuka missäkin, sohvalla tai työpöytiensä ääressä. Yhdessä syömistä sekin, eikö ?


Paikalla oli myös Iina Vuorivirta, joka valittiin vuoden nuoreksi muotoilijaksi vuonna 2013. Hän on IKEAn suunnittelutiimin uusin jäsen. Iina suunnittelee tällä hetkellä kestävän kehityksen mukaisesti tuotettavia rottinki- ja muita luonnonkuitutuotteita. Hän on uranasa alkajaiseksi suunnitelut IKEA PS 2017- mallistoon lasi- ja keramiikkatuotteita. Aivan mahtavaa, että tulevaisuudessa voimme ostaa IKEAsta tuotteita, joiden suunnittelija on suomalainen.


Kaapelin tiloissa oli esillä myös SINNERLIG-mallistoa, joka on tullut myyntiin elokuussa ja on saatavilla rajoitetun ajan. IKEA julkaisee tulevan vuoden aikana 15 uutta erikoismallistoa, jotka tulevat myyntiin vain rajoitetuksi ajaksi. SINNERLIG-malliston tuotteet voidaan jakaa työskentelyyn, syömiseen ja rentoutumiseen liittyviin tuotteisiin. Suunnittelussa on kiinnittetty huomiota myös siihen, että tuotteita mukava koskettaa. Kannattaa kurkata tuosta linkistä näitä tuotteita, sillä itse ihastuin tuotteiden luonnollisuuteen ja ruoheuteen. Muutama juttu täytyy varmaan käydä ostamassa kotiinkin.

Oli mukavaa päästä tutustumaan IKEAN uutuuksiin, tavata blogi-tuttuja ja ja syödä yhdessä. Kiitos IKEA-tiimille kutsusta ja upeasti toteutetusta tilaisuudesta ! Suloista sunnuntaita kaikille !

Share:

6 kommenttia

 1. Olipas tosiaan kiva törmätä, vaikkakin niin pikaisesti!! <3 Olet aina yhtä hehkeä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia & tunnelmia! Kaunista kesäistä viikkoa Sara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli helppo kuvata kauniissa tilassa.

   Samoin sinulle Tiina !

   Poista
 3. Nämä vaikuttivat niin ihanilta herkuilta, ihan kateellisena Instaa katsoin viime viikolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, instassa kaikilla samat kakkukuvat ;) Ei ihme kun oli niin hyvää.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig