sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Kesä haasteIhanainen Minttu heitti kivan haasteen viime viikolla, joten parasta vastata siihen heti. Postauksen kaikki kuvat ovat viime kesän asujani ja täytyy todeta, että selaillessani kuvia, huomasin kaksi kivaa asiaa. Ensinnäkin  melkein kaikki asut voisin pukea päälleni myös tänä kesänä ja toiseksi useinmat kuvissa näkyvät vatteet ovat edelleen käytössä.
Ensin ajattelin mietiskellä näitä vastauksia pidempään, päätin sitten kuitenkin vastata niihin enempiä pohtimatta, siltä kuin juuri nyt tuntuu. Mutta nyt vastaukseni Mintun kysymyksiin. 

1. Kerro jotain, mitä emme tiedä sinusta ?

Tähän on kyllä todella vaikea vastata, sillä blogin lukijoissa on perhettä, sukua ja ystäviä. Ja blogin kautta tulleita ystäviä ja tuttuja, sekä sitten lukijoita, joita en tunne, eivätkä he tiedä minusta muuta kuin mitä blogin kautta ovat lukeneet. Ehkä vastauksen voisi suunnata enemmän niille lukijoille, jotka eivät tunne minua livenä. Joten, olen oikeasti paljon hauskempi ihminen kuin blogini antaa ymmärtää. Välillä ihan hassu. Rento, en missään nimessä nipottaja. Minulla on myös virus kammo, ei sairauksiin liittyvä, vaan tietotekniikkaan.
2. Onko sillä väliä, mitä lukijat ajattelevat blogistasi ? Miksi ?

No, tietenkin on. Ihan samalla tavalla kuin oikeassakin elämässä. Yritän käyttäytyä netissä ja blogissani niin etten loukkaa toisia ihmisiä. Olisi myös mukavaa, jos lukijat viihtyisivät blogini parissa, pitäisivät tyylistäni ja blogini ulkoasusta, sekä saisivat kenties inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja tyyliin. Blogini on tarkoituksella aika pinnallinen ja keskityy asuihin, sisutukseen ja kauneuteen. Elämän syvimpiä kysymyksiä en täällä pohdiskele, mikä ei tietenkään tarkoita, että olisin kovin painnallinen ihminen.
3.Miten bloggariminä eroaa "realiminästäsi" ?

Hmm, tähän varmaan parhaiten osaisivat vastata läheiset. Ei varmaan kovin paljon, blogissa tietysti näkyy vain pinta. En jaa täällä surujani, valita enkä kiukuttele ( en kyllä oikeassa elämässäkään ole kiukkuinen vaan pikemminkin iloinen ja positiivinen ). En myöskään esitä poliittisia tai yhteiskunnallisia mielipiteitäni. Siltä osin siis ette näe todellista minua.
4. Mikä saa sinut nauramaan ?

Vanhempi tyttäreni aika usein, hän on todella hauska, ihan vaan kertomalla mielipiteitään. Usein me muut istumme sohvalla ja kuuntelemme hänen juttujaan, ensin epäuskoisina ja sitten nauraen. Muutenkin nauran helposti arjen tilannekomiikalle. Sen sijaan minua ei naurata toisten epäonnistuminen, eikä myöskään useinmat nauramista varten tehdyt tv-ohjelmat. 

5. Mitä luovuus merkitsee sinulle ?

Luovuus on kyky tehdä, nähdä ja ajatella asioita uudella tavalla. Viihdyn energisten ja luovien ihmisten seurassa. Luovuutta tarvitaan arjessa ihan samalla tavalla kuin taiteissa ja tieteissä. Uskon, että meissä kaikissa on kyky luovuuteen, mutta sitäkin taitoa täytyy harjoitella. Millään elämän alueella ei tulisi jämähtää paikalleen.

6. Ketä läheistäsi ihailet ?

Äitiäni, jolta sain modernin naisen mallin. Hän teki pitkän ja hienon työ-uran. Hän on tyylikäs, sivistynyt ja aina hyväkäytöksinen. Trés chic. Ihailen myös lapsiani, jotka puhuvat neljää kieltä sujuvasti ja sukkuloivat sujuvasti kahden kulttuurin välissä. He ovat myös kohteliaita ja osaavat ottaa toiset ihmiset huomioon.
7. Mikä sinussa ärsyttää itseäsi ?

Tähän on pakko vastata melko lailla samoin kuin Minttu. Olen haaveilija ja taivaanrannanmaalari. Sinänsä siinä ei ole mitään pahaa, mutta se ärsyttää, että monet asiat, joita suunnittelen eivät ikinä toteudu. Tätä olen yrittänyt korjata vuosikaudet ja jonkin verran parannusta on tullut. Erottelen haaveet niistä asioista, jotka oikeasti pitää tehdä. Ja niistä asioista, jotka oikeasti pitää tehdä, teen listoja. Sitten vaan seuraan listaa. Toimii, aika usein. 

8. Mikä sinussa ihastuttaa muita ?

Vaikea itse vastata tähän, mutta arvelisin, että positiivisuus, reiluus, avarakatseisuus, muiden huomioon ottaminen, taiteellisuus ja hauskuus.

9. Mikä sinusta tulee "isona" ?

 Valokuvaaja ja maailmanmatkaaja. Ehkä. Toivottavasti. Sitten kun lapset ovat isoja ja lähteneet kotoa. Tai sitten melko varmasti minusta tulee maailman hauskin mummi.

10. Uskotko onnellisiin loppuihin ?

Niinkuin elokuvissa vai ? En usko. Elämän loppumisessa ei ole mitään hauskaa ja niin kauan kuin on elämää, matka jatkuu. Matkalla voi olla mukavaa, se riippuu meistä kaikista itsestämme. 

Laitan haasteen eteenpäin MarjukalleTiialle ja Reettalle. Olisi kiva lukea teidän vastaukset, jos ette ole vielä tätä haastetta tehneet. 

Suloista sunnuntaita kaikille ! 
Share:

24 kommenttia

 1. Kiitti! Tykkään kovasti haasteista, ja tässähän oli ihan haastavia kysymyksiä, heheh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistelinkin, sä aina teet kaikki haasteet :)
   Hih, tässä riittää pohdittavaa vähäksi aikaa, ei todella ole haaste helpoimmasta päästä ;)

   Poista
 2. Oilpa kiva lukea näitä, ja kiitos valtavasti haasteesta! Lähden ehdottomasti mukaan. Niinkuin Marjukkakin sanoi, aikas haastavia kysymyksiä, mutta ihan hyvä, ei pääse liian helpolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olet mukana Reetta :) Joo, ei näiden kysymyksien kanssa ihan helpolla pääse ;)

   Poista
 3. Ihania vastauksia!! Ja tiedätkö mitä, minäkin teen aina ihan hulluna kaikenlaisia todo-listoja, aikatauluja ja prioriteettilistauksia! Suunnitteleminen on niin mukavaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu :)
   Hih, hauska kuulla. Mulla on niitä listoja varten ihan muistikirjojakin ja blogille ikioma :D

   Poista
 4. Ihana sinä ja allekirjoitan mitä itsestäsi kerrot. Olit ensimmäisten joukossa lukijana kun aloittelin omaa blogiani. Instan puolella huomaavaisesti alusta asti jaksanut tykkäillä sumppikuvista. <3 Sydämellistä, huomaavaista ja vastavuoroista. <3

  Haaste otetaan ilolla vastaan, kiitos kaunis ihana Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia kiitos kauniista sanoistasi <3 Sinusta ja blogistasi on helppo pitää, olet niin aurinkoinen persoona.
   Hih, toinen kahvi friikki täällä ;)

   Kiva kun teet haasteen !

   Poista
 5. Hyvät kysymykset ja vastaukset :)
  Minusta suunnitelmia pitää olla aina ja mielellään yli kyvyn toteuttaa ne. Kyllä niistä sitten ne tärkeimmät ajan myötä pääsevät työstöön. Ne jotka eivät pääse, eivät sitten varmaan olleetkaan pitkällä tähtäimellä tarpeellisia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo on aivan totta. Itselläni meni aika pitkään, ennenkuin ymmärsin, että kaikkien haaveiden ja suunnitelmien ei tarvitse toteutua ja tunsin siitä syyllisyyttä.

   Poista
 6. Ihana postaus - ja kiva, että sinäkin teit tämän:)
  Tuon haahuilujutun olisin voinut laittaa omallekin johdalle ärsyttävyyskysymykseen, mutta noita to-do-listoja minulla ei ole kuin päässä - ja siellähän ne eivät kauan pysy;)
  Kivaa sunnuntai-iltaa sinulle, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit tästä postauksesta :)
   Hih, mä olen todennut vuosien saatossa, että tarvitsen haahuilua, se on itselleni keino rentoutua ja kerään sillä tavoin voimia uusiin koitoksiin.
   Siksi juuri aloin kirjaamaan niitä listoja ;)

   Aurinkoista viikkoa sinulle Lady !

   Poista
 7. Tänä sunnuntaina on todella moni bloggaaja tehnyt vastaavan haastepostauksen. Näitä on aina ilo lukea. Hienoja vastauksia. Luovuudesta olen kanssasi samaa mieltä. Luovuutta tarvitaan, ja se vaatii hieman vaivannäköä. Palkkioksi saa jotain uutta ja elähdyttävää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä haasteita oli tänä sunnuntaina liikkeellä harvinaisen paljon :)
   Lasten kanssa erityisesti tarvitsee luovuutta, arki sujuu niin paljon helpommin. Taiteesta sitä voi ammentaa itselleen.

   Poista
 8. Mahtavia vastauksia! Taas tunnen sinua himpun enemmän : ) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Sehän se on näiden haasteiden tarkoitus.

   Autinkoista viikkoa !

   Poista
 9. Olipas kiva postaus, kiva että toteutit myös tämän :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sara haasteesta. Haasteeseen on vastattu täällä <3 http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/2015/07/kesahaaste-10-seikkaa-tasta-blogin.html

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Käyn kurkkaamassa.

   Suloista sunnuntaita !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig