sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Sunday



Sunnuntai aamuihini kuuluu yleensä kuppikahvia, blogien lukua sekä lehtien selaamista. Iltaisin saatan juoda kupillisen teetä, ihan sitä tavallista Liptonia. Silloin tällöin ostan jotakin muuta teetä, harvemmin kuitenkin. Nyt olen ihastunut Pukkan Refresh teehen, jota sain lahjaksi ( kiitos paljon pienelle pellavapäälle ja hänen perheelleen ). Teessä on piparpinttua, lakritsanjuurta ( ihana maku ), fenkolia, ruusua, hibiskuksenkukkaa ja korianterin siementä. Tuote on kofeiiniton  ja 100 % luomua. Tuoksu on melko mieto, mutta maku on täyteläinen, ei yhtään kitkerä ja lakritsa maistuu viimeisenä, jättäen kivan maun suuhun. Aika täydellinen laiskoihin sunnuntai aamuihin. Ja eikö tuo pakettikin ole aivan hurmaava ? Sopii hyvin yhteen joskus Gamla Stanin Indiskasta ennen laivaan menoa napattuun kuppiini. Näinköhän minusta tuli takin kääntäjä ja vaihdan kahvin teehen ? Onko siellä muita teehen hurahtaneita ? Suloista sunnuntain jatkoa !

Edit. Laitoin nyt vihdoin ja viimein blogin Facebook-sivun kuntoon. Sinne pääsee kurkkaamaan tuolta yläbannerista tai TÄSTÄ LINKISTÄ. Olisi kiva nähdä teitä myös siellä !


Share:

4 kommenttia

  1. Kaunis muki Sara ja kaunis teepaketti. Lempiteejuomia ovat Celestial, Pukka, Yogi ja Demmers Teehausilla on aivan ihania herkullisia teelajikkeita, mm.jääteetä. :)

    Ihanaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Taidat olla oikea tee asiantuntija, munkin täytyy yrittää maistella erilaisia makuja. Ennen join myös minttuteetä, mutta nyt sekin on jäänyt ;)

      Poista
  2. Niin kaunis paketti, että raskiiko tuota aukaistakaan;)
    Itse en pärjää ilman kahvia, mutta juon toki välillä teetäkin - ja kaikki käy paitsi sitruunatee - sitä litkittiin minun nuoruudessani ja hammaskiilteiltä ei kiitosta herunut;)
    Hyvää uutta viikkoa, Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketin saa onneksi auki niin, että näyttää avaamattomalta :)
      Mä kanssa en voi elää ilman kahvia, mutta yritän nyt vähentää kahvin juontia.

      Kiitos samoin sinulle Lady !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig