sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

REVIDERM make-upJuhannus mennä hurahti ohi, enkä muistanut edes toivotella teille lukijoille hyvää juhannusta, toivottavasti kaikilla oli kuitenkin mukava ja rentouttava juhannusviikonloppu. Postaukset tulevat nyt vähän viivellä, sillä nämä kuvat ovat reilun viikon takaa, jolloin olin Mildhpressissä vieraana. Tarjoilut olivat tavallistakin runsaammat ja ilmassa oli pientä juhlan tuntua, sillä pitkän yrittäjä-uran tehnyt Maarit Leikoski sai Yrittäjien Timattiristin tunnustuksena 40-vuoden urastaan yrittäjänä. Hänellä on ollut oma kauneushoitola jo 40 vuoden ajan ja kosmetiikan maahantuotia 25 vuoden ajan. Aivan upeaa. 


Varsinainen syy paikalla oloomme oli Maarit Leikosken maahantuoman saksalaisen kosmetiikkasarjan REVIDERMin lanseeraus Suomen markkinoille. REVIDERM on hoitava mineraalimeikkisarja, jonka tuotteiden suunnittelussa on ollut mukana kansainvälinen meikkitaiteilija Giovanni Fasiello. REVIDERMin meikit ovat kevyitä, puhtaita ja ihoa ravitsevia ja sopivat niin ammatilaisille kuin kotikäyttöönkin.

idkuva

Leena Kouhia, joka vastaa REVIDERM meikkikoulutuksista, loihti kauniin ja kevyen meikin malli Amandalle. Amandan moni varmaan muistaakin Mallikoulusta.


REVIDERM meikeissä on myös kauniit ja kevyet, helposti mukana kulkevat pakkaukset sekä huolella muotoillut laadukkaat siveltimet. Itse olen tutustunut sarjan huulipunaan, huultenrajauskynään ja huulikiiltoon, johon olen totaalisen ihastunut. 


REVIDERM ei ole vain meikkisarja, vaan siihen kuuluu kokonainen ihonhoitosarja erityyppisille ihoille. Kaikkia REVIDERM tuotteita saa Maarit Leikosken kauneushoitolasta, jossa on tietysti paljon muitakin hoitoja.


Minusta tuo Amandan meikki on kauniin luonnollinen ja hyvin kevyen näköinen, look on kuitenkin huoliteltu ja sopii kesään olematta turhan raskas. Tuollaisen meikin kun osaisi itsekin tehdä, huokaus  . . .
Suloista sunnuntain jatkoa kaikille ! 
Share:

2 kommenttia

  1. Voi kun tuo Amandan meikki olikin kaunis. Ihanan peittävä oli tuo meikkisarja. Jäi kyllä houkuttamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikit tuntui tosi keveiltä mutta peittäviltä. Meikkivoidetta voisi kokeilla. Tykkäsin muös pakkauksista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig