torstai 25. kesäkuuta 2015

Recovery


Joskus keväällä sain Lumenelta testiin Complete Rewind Intensive Recovery Beauty Oilin ja saman sarjan uudistetun Day Cream SPF 20.  Molemmissa tuotteissa on suomalaista tyrniöljyä. Tyrniöljy sisältää kasvisteroleja, antioksidaatteja, omega-rasvahappoja, A-ja E-vitamiineja sekä karotenoideja.


Lumenen Complete Rewind Recovery Day Cream SPF 20 suojaa ihoa tehokkaasti auringon haitallisilta UVA-ja UVB-säteiltä sekä nyt myös infrapunasäteilyltä. Samalla se auttaa ehkäisemään ryppyjen ja pigmenttiläiskien syntymistä. Intensive Recovery Beauty Oil auttaa pehmentämään arpia ja ryppujä, tasoittaa epätasaista ihoa ja muita pieniä virheitä.


Itselläni oli öljy käytössä öisin yövoiteen sijasta ja aamuisin iho oli ihanan pehmeä sekä levänneen näköinen. Oikein kuivaihoinen voi käyttää öljyä myös päivävoiteen alla. Öljy imeytyi hyvin ihoon, eikä sotkenut tyynyliinaa. Päivävoiteen olen ottanut muutama viikko sitten käyttöön. Ainakin itselläni suojakerroin 20 riittää silloin, kun en pidempään oleskele auringossa. Voide imeytyy hyvin, on ravitsevan tuntuinen ja sen päälle on helppo levittää meikkivoide. Ovatko Lumenen Complete Rewind Recovery Beuty Oil ja Day Cream SPF 20 sinulle jo tuttuja tuotteita ?
Tunnelmallista torstaita !

*Tuotteet saatu Lumenelta


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig