sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

EssentialsViikonloppuna ehtii miettiä pukeutumisjuttuja enemmän sekä tekemään manikyyrin. Lumenen uutuuslakoista pääsi tällä kertaa kynsiin 45 valkeat illat ( muut sävyt löydät tästä postauksesta ), joka sopii loistavasti yhteen Rasberry Miracle Heleyttävän Huulivoiteen kanssa. Tuo huulivoide tulee kauppoihin huhtikuussa ja sain Lumenelta testattavaksi kaksi neljästä sävystä. En ole juurikaan huulipunien ystävä, vaan mieluiten laitan huuliini jotain kevyempää. Lumenen huulivoide on kosteuttava ja hoitava ja tietysti siinä on mukana vähän väriä. Itselleni juuri sopiva tuote arkeen ja miksei ihan juhlaankin. Huulivoiteessa on suomalaista valdelman siemenöljyä, joka suojaa huulia ja auttaa pitämänn ne pehmeänä ja hoidettuina.
Viikonlopun asuna oli Zaran silkki / villakangashousut sekää valkoinen puuvilla neule H&Mltä. Niihin yhdistin Pura Lópezin mokkakorot, jotka ovat melkeinpä kauniimmat päydällä kuin jalassa, sillä niissä on ihanan hempeä vaaleanpunainen nahkavuori. Koruina oli Pernille Corydonin herkät sormukset ja ranneketju. Kuvia koko asusta tulossa huomenna.
Suloista sunnuntaita !Suede heels Pura López // wool and silk pants Zara // cotton knit H&M // rings and bracelet Pernille Corydon ( saatu ) // nailpolish Lumene 45 Valkeat illat


Share:

6 kommenttia

 1. Lumenen huulivoidetta on saanut jo helmikuun lopusta kaupoista:) Tarkennukseksi kiinnostuneille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta :) Oma tietoni on peräisin Lumenen lehdistötiedotteesta, joka tuli huulivoiteiden mukana.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää tämä pieni kurkkaus asuun!
  Minäkään en ole oikein huulipunien ystävä, sävytetyllä huulivoiteella mennään vuodesta toiseen. Täytyykin kokeilla tuota Lumenen tuoteta, kun tulee kauppoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Huulivoiteet ja muut kevyemmät huulituotteet on niin mun juttu, huulipunia käytän tuskin lainkaan.

   Poista
 3. Oi että kun on kaunis kuva tämä ensimmäinen.
  Upeaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig