torstai 26. helmikuuta 2015

Talvi-iholleVielä viimeiset suosikkini talvi-iholle. Joku ehkä muistaakin aikaisemmat postaukseni Medik8 tuotteista ( täällä ja täällä ). Sain neulauksesta mukaani testattavaksi Medik8 Ultimate Recovery voiteen ja CE-Tetra seerumin. Olen nyt käyttänyt tuotteita vielä viimeisenä hoitona talvi-iholle ja yrittänyt valmistaa ihoa kevät kuntoon. Molempia tuotteita käytän iltaisin. Ensin levitän iholle C-vitamiinia sisältävän seerumin, jonka koostumus on öljyinen, mutta kuitenkin kevyt ja helposti imeytyvä. Seerumi tuntuu iholla silkkisen pehmeältä ja riittäisi ehkä yksinkin pitämään huolta ihosta yön yli. Hetken kuluttua levitän yövoiteeksi ihoa korjaavan superkosteuttavan eli Ultimate Recovery voiteen, joka on tarkoitettu erittäin kuivalle iholle. Aamulla kasvojen iho on näiden tuotteiden jäljiltä suloisen pehmeä, eikä kuivuudesta ole tietoakaan. Seerumi myös siloittaa ihon pieniä ryppyjä ja juonteita. Josku talven jäljiltä oma ihoni on ollut aika huonossa kunnossa, mutta nyt siitä ei onneksi ole pelkoa, sillä olen saanut kokeiltavakseni monia kivoja tuotteita. Ennen kevättä ajattelin vielä käydä ihonpuhdistuksessa ja hankkia jonkun hyvän kuorintavoiteen. Etsinnässä on myös keväisen kevyt meikkivoide kunnon suojakertoimella. Onko sinulla jotain ihonhoito rutiineja talvesta kevääseen siirryttäessä ? Tunnelmallista torstai-iltaa !

* Tuotteet saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

  1. Suurin rutiini vuoden ajan vaihtuessa on kosmetologilla käynti. Auttaa ihoa uusiutumaan uuteen kauteen. Keväällä ja etenkin kesällä rasvat muuttuvat geelimäisemmiksi niin eivät juokse kasvoilla kuten talven tuhdimmilla ja hoitavammilla on tapana tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Kosmetologilla käynti on hyvä tapa hoitaa ihoa ja pyrin itsekin käymään aina syksyisin ja keväisin. Kevyemmät voiteet ovat myös ihan must, talven paksut voiteet eivät vain toimi ja värivoidekin pitää aina vaihtaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig