perjantai 2. tammikuuta 2015

Happy 2015


Kuvakasa viime vuoden asuista ja vähän muistakin jutuista. En jaksanut tehdä kollaaseja, joten toivottavasti kestätte suuren määrän kuvia. Valitsin mukaan kuvia koko vuodelta ja aikalailla omia asulemppareitani. Uusi vuosi jatkuu samoilla linjoilla, edelleen turhaa karsien ja ostoksia tarkoin miettien. Viime vuoteen mahtuu kyllä asuhutejakin ja niistä otan opikseni. Less is more. Tunnuslauseeni ensi vuodelle. Blogi jatkaa myös samoin linjoin, muotiin ja omiin asuihin keskittyen. Silloin tällöin jotain muita juttuja, kuten oman kodin sisustusta, valkuvausta, kauneutta ja yhteistyöpostauksia. Kiitos vielä kaikille, että olette olleet mukana viime vuoden ja tervetuloa mukaan tänäkin vuonna. 
Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2015 teille kaikille !Share:

20 kommenttia

 1. Hyviä poimintoja, musta ja valkoinen rulaa ja on tyylikästä kun on noin hyvä maku! Oppia ikä kaikki, minäkin olen 2014 vihdoin todella sisäistänyt tuon "less is more" filosofian. Yksi täydellinen juttu on parempi kuin kymmenen vähän sinnepäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentistasi :) Oppia ikä kaikki sopii hyvin, aika kauan mullakin meni ;) Välillä on tullut jotain mokia, niin tyylillisesti kuin värien suhteenkin, mutta aina olen kiltisti palannut mustavalkoiseen. Toi on niin totta, että yksi täydellinen on parempi kuin kymmenen vähän sinne päin, yritän aina muistaa sen kun käyn kaupoissa ja olen alkanut oppimaan.

   Poista
 2. Kiva kuvakooste! Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana Sara <3 ja upea kuvakollaasi!

  VastaaPoista
 4. Hieno kooste - tyyli on ja pysyy!
  Kiitos, Sara, viime vuodessta ja blogiystävyydestä - täällä aion tyyliäsi seurata silmä tarkkana. Jospa vielä joskus ottaisin jotain opiksikin;)
  Kivaa uuden vuoden ensimmäistä viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On sitä harjoiteltu ;)

   Kiitos samoin sinulle blogiystävyydestä, ehkä tänä vuonna vihdoin tapaamme :)

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista
 5. Kiitos Sara! Mitä sitä muuta voisi toivoa kuin tyylikästä, maukasta, kaunista, harmonista ja erittäin antoisaa uutta (blogi)vuotta:)

  VastaaPoista
 6. Sä olet niin hyvä esimerkki siitä, että musta-valkoinen pukeutuminen on niin tyylikästä.

  VastaaPoista
 7. Sara, kiitos huikeasta koosteesta! Mielettömän mahtavaa uutta vuotta 2015!

  VastaaPoista
 8. Tyylikkäänä ympäri vuoden! Tullaanko tänä vuonna näkemään pukeutumisessasi uusia värejä, vai jatkatko musta-valkoisella linjalla. Pidätkö muuten punaisesta?
  Hyvää uutta vuotta ja kiitos ihanasta blogistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Mustavalkoisella mennään :) Tai no onhan mulla harmaata ja sinistäkin kaapissani ;) Punaisesta en oikein välitä, vaikka jumppavaatteissani sitä jonkun verran onkin. Pinkkiä ja vaaleanpunaista käytin vielä vanhan blogin aikaan, jos muistat :)

   Poista
 9. Ihana kuvasarja ja tyylikäs daami joka kuvassa. Näitä on ilo katsella. Tervetuloa myös seurailemaan Kristallikimaraa, lifestyleblogia, jossa sisustetaan, tehdään käsitöitä ja kokeillaan kosmetiikkaa. http://kristallikimara.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig