torstai 9. lokakuuta 2014

What i wore

idkuva



Tervehdys syksyisestä Helsingistä ! Tämän päivän puistossa otetuista asukuvistakin näkyy, että syksy on  saapunut. Vaikka nurmi vielä vihertää, ovat puidet lehdet ruskan väreissä ja osa jo tippunut alas. Viime päivät olen ollut kovin väsynyt ja kiireinen, joten en ole ehtinyt ottamaan asukuvia ja bloggaamaan. Näissä kuvissa näkyvää Mangon kultanappista takkia olen ehtinyt käyttämään jo monena päivänä ja aina vähän erilaisten yhdistelmien kanssa. Tänään takin seurana oli Niken Air Maxit ja Black Swan Fashionin musta mekko. Kaulaan kiedoin Isabel Marantin huivin ja olalla tuttu By Malene Birgerin kassi, josta on tullut luottolaukkuni työpäiviin. Aika monena päivänä olen käyttänyt jo pipoa mutta tänään ilma tuntui niin leudolta, että pipo pysyi kassissa. Tunnelmallista torstai-iltaa kamut !


Coat Mango // dress Black Swan Fashion // scarf Isabel Marant Étoile // sunnies Ray-Ban // sneakers Nike Air Max 1 // bag By Malene Birger
Share:

18 kommenttia

  1. Kivoja kuvia! Ja takki on kaunis. Ihailen kyllä teitä, jotka rohkeasti tuollaisen formaalimmankin asun kanssa lenkkareita käytätte. Jalat kiittävät:)
    Kivaa torstai-iltaa sinnekin flunssapedin pohjilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen niin mukavuuden haluinen :D Tai siis oikeastaan haluan kävellä työmatkat ja vaihdan kyllä töissä kengäy mutta voisin mennä kaupungillekin näin.

      Oh, toivottavasti olet jo parantunut <3

      Poista
  2. Kiva asu! Ja mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
  3. Senkin ihana, niin oot taas tyylikäs. Ja en ole kidutusvälineitä eli korkkareita käyttänyt vuosiin, muuta kuin juhlissa. Olet nyt mun lenkkariesikuva ja aion ottaa mallia susta. Niin hyvältä näyttää. Ihan vielä en ole valmis niille nilkkasukille ja lenkkareille hameen kanssa, mutta ehkä ensi keväänä vedän täysiä jo sellaisella lookilla. :)

    Kivaa iltaa toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Lenkkarit on niin kivat jalassa ja nyt niitä voi yhdistää asuun kuin asuun. Me like.
      Hih, kuljetaan kaikki tennareissa ja nilkkasukissa keväällä <3

      Poista
  4. Tyylikäs asu! Lenkkari-tyylikäs asu versioita näkyi paljon tukholmassa :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo voin vaan kuvitella . . . Tukholmalaiset on aina niin viiemeisten trendien mukaisia :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  5. Kaunis asu. Kivasti laukku piristää mustaa ja lenkkarit toimii tässä asussa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. Kokomusta kyllä kaipaa vähän väriä rinnalleen :)

      Poista
  6. Ihana asu, tosi kivasti olet yhdistänyt lenkkarit mekkoon :) Täällä myös kiire aiheuttanut väsymystä, mutta onneksi viikonloppu koittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna. Aika hauskaa miten lenkkarit toimii monen asun kanssa kun vaan rohkeasti kokeilee. Töissä tietysti vaihdan kengät :)

      Voin vain kuvitella, no onneksi nyt on jo viikonloppu !

      Poista
  7. Hi dear, your blog is so stylish :) Would you like to follow each other? Let me know and I am instantly follow you back as soon as possible. Thanks. Have a great day:))
    Greetings from Hungary.
    http://szepsegpotty.blogspot.hu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear :) I will check out your blog soon.

      Have a wonderful weekend ! Kisses.

      Poista
  8. Mekko & tennari-lenkkarit, niin passeli taas! Eiväthän ne tennarit kyllä ole, mutta minusta ei oikein lenkkaritkaan. Vaikka lenkkarit ne kai oikeasti ovat, mutta jotenkin itse miellän ne enemmän rennoiksi "katukengiksi". Eni veis, upealta näytät ja kultanappinen takki on klassikko. Aurinkoista lauantai-iltapäivän jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) Nyt on niin paljon eri tyyppisiä lenkkareita, että ihan menee sekaisin . . . Katukengät on hyvä nimitys :)

      Poista
  9. Minäkin tarttisin tuollaiset "kaupunkikelpoiset" lenkkarit! Oikein kiva asu muutenkin! Täälläkin on pipo ollut jo monena päivänä päässä, vilukissa kun olen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Suosittelen hankkimaan, ovat tosi mukavat ja sopivat yllättävän moneen asuun. Pipo on itselläni aina mukana, sillä saatan tarvita sitä koska tahansa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig