torstai 10. heinäkuuta 2014

On my desk

idkuva


Pitkästä aikaa kotikuvia. Uudessa kodissa oma työpisteeni on yhteinen kuopuksen kanssa sillä makuuhuoneeseeni ei mahdu suureen Muuramen vaatekaapin ja sängyn lisäksi työpöytää. Oma lasinen työpöytäni on siirtynyt vanhemman tyttären huoneeseen ja oma työpisteeni sijaitsee kuopuksen huoneen nurkassa. Koska molemmat olemme kiiinnostuneita muodista on seinälle teipattu inspiraatio kuvia. Uusi hiusmalli syksyksi ? Idolini Marc Jacobs. Kotiin hankintalistalla olevia juttuja jne. Pöydällä ei ole tilaa paljonkaan koska kone vie siitä suurinman osan mutta jotain pientä on aina esillä : kalentereita, muistikirjoja, laatikoita pikkutavaroille ja kynäpurkkina Ikean kahvimuki. Näiden lisäksi pöydällä on usein kamera ja kuulokkeet musiikin kuuntelua varten. Millainen sinun työpisteesi kotona on ?
Aurinkoista torstai-iltaa !
Share:

15 kommenttia

 1. Minulla on ihan onneton työpiste, läppäri on ruokapöydällä tai joskus kampaus/meikkauspöydällä... Ei ole oikein tilaa :/ "maalla" asuessani (kun oli neliöitä vaikka muille jakaa) minulla oli erillinen työpiste sekä erikseen vielä ompelupöytä, jossa oli aina kaikki ompelutarvikkeet ja koneet valmiina. Nyt joutuu aina raahaamaan ompelukoneen kaapista, kun sitä tarvitsee (eli usein). Tulevalta "siltä oikealta" kodiltani toivon paljon neliöitä, joihin mahtuu sekä ompelu- että työpiste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sinulla on kampauspöytä, itse vain haaveilen siitä koska tilaa ei todellakaan ole . . .Ompelukoneella olisi kiva olla oma pöytä, minullakin se on kaapissa, toisaalta itseäni saattaisi häritä sen näkeminen joka päivä, tuntisin varmaan syyllisyyttä etten käytä sitä :D Lisäneliöt olisivat täälläkin tervetulleita mutta kodin sijanti on ainakin toistaiseksi minulle se tärkein juttu :)

   Poista
  2. Jep, näinhän se on että pk-seudulla joutuu valitsemaan joko tilan tai sijainnin (jos ei siis ole todella varoissaan, jota minä en ole :D )... Tällä hetkellä minullekin on tärkeintä sijainti!

   Poista
 2. Kyllä on kaunista :))! Mulla toimii sänky työpisteenä, eheh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No joskus kyllä toivon että koneeni olisi läppäri niin voisin tehdä blogijuttuja sängyssä köllötellen.

   Poista
 3. Kaunista on. Muuten, mistä se lasinen työpöytäsi on? Olikohan siitä kuvaa missään postauksessa?
  Nimimerkki Lasista työpöytää etsivä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niinkuin postauksessa mainitsin on lasinen työpöytäni vanhemman tyttären huoneessa hänen käytössään. Kuvia pöydästä löydät kun klikkaat postauksen alareunassa olevaa tunnisteet linkkiä Oma koti. Koti postauksia ei ole kovin paljon joten sieltä se päytäni varmasti pian löytyy :)

   Poista
  2. Moi vielä, luin kyllä, että pöytäsi on tyttären huoneessa, mutta kyselinkin - ehkä hieman epäselvästi - mistä se on. Eli minkä valmistajan?

   Poista
  3. Lasinen työpöytäni on Ikeasta eli lasilevy ja siihen erikseen ostetut jalat :)

   Poista
 4. Oi, miten siistiä ja järjestelmällistä :)) Pöytätilaa kyllä löytyy vaikka kuinka, mutta jotenkin aina onnistun ne täyttämään tavaralla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih mun pöydän on pakko olla järjestyksessä, en muuten pysty tekemään mitään :D

   Poista
 5. Voi ihanan siistiä ja organisoitunutta, ei meillä vaan. Työpiste on siellä missä konekin, sohvalla yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pakko pitä järjestystä muuten en saa mitään tehtyä :) Sohvalla on ihan kiva köllötellö läppärin kanssa.

   Poista
 6. Näyttää tosi kivalta, mustavalkoinen on kyllä niin tyylikästä. Mistä olet ostanut tuota ihanaa teippiä, jolla kuvat ovat seinässä? Tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aika monet kaupat myy tuollaista teippiä, ainakin Nougatissa on mutta oma teippini on Fredan Papershopista.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig