torstai 31. heinäkuuta 2014

Have fun

idkuva


Joskus blogin asukuvien ottaminen voi olla haastavaa, mikään ei tahdo onnistua ja ilmeet ovat jotenkin väkinäisiä. Tänään kuvaaminen oli hauskaa, kuten kuvistakin näkee. Näistä kuten useinmista blogini asukuvista kiitos kuuluu kuopukselleni ( 13 v.) , joka ilokseni on innostunut muutenkin valokuvaamisesta. Usein teemme yhdessä kuvausretkiä luonnossa tai kaupungilla. On kivaa kun on yhteinen harrastus. Iloinen ilme johtuu varmaan ilman viilenemisestä sillä vaikka rakastan auringonpaisetta ja lämmintä ilmaa, en ole oiken hellepukeutuja. Olikin mukava pukeutua taas rennosti raitapaitaan ja mustiin housuihin. Lisäsin asuun korun tuomaan vähän ilmettä mutta Birkenstocit pääsivät taas jalkaan. Hauskaa viikonloppua teille kaikille !

T-shirt Lindex  //  cotton pants H&M  //  necklace Pieces ( saatu )  //  sunnies Ray-Ban  //  sandals Birkenstock  //  bag By Malene Birger
Share:

8 kommenttia

 1. Kiva asu ja muutenkin kivoja kuvia. Itselläni aina tuollaisia pönötyskuvia, pitääkin pyytää tytär tuonne takapihan lenkkipolulle seuraavaksi kuvaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kannattaa varmasti. Nuoret on yllättävän hyviä kameran takana :)

   Poista
 2. Mun on pitänytkin kysyä, että kuka sun kuvat ottaa. Aina on niin kivoja kuvia.

  VastaaPoista
 3. Ihanan rentoja kuvia - ja kivan rento asu! Sinulla on kyllä taitava kuvaaja - ihan olen kade;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pikkuhiljaa hän on kehittynyt aika hyväksi asukuvaajaksi.

   Poista
 4. Ihanaa, kun sulla on asiasta innostunut hovikuvaajanalku. Mun omani eivät oikein asiasta ole innostuneita...Ainoa asia jota kylmemmistä ilmoista kaipaan, on monipuolisemmat pukeutumisvaihtoehdot. Eiköhän sekin aika kuitenkin saavu ennen kuin arvaammekaan, siihen asti nautin täysillä ihanista helteistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukavaa blogin kannalta, voisvat muuten olla kuvat vähissä ;) San mulla mutta on kyllä ihanaa kun on kerrankin lämmintä. Nautitaan nyt ja palellaan taas talvella.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig