lauantai 21. kesäkuuta 2014

Stockholm

idkuva


Kuva saldoa alkuviikon Tukholman matkalta. Matkan teimme lasten kanssa Viking Linen Mariellalla, jossa nautimme seisovan pöydän antimista ja nettiin tottuneina olimme vähän pulassa ilman sitä. Ei siis auttanut muu kuin viettää yhteistä family timea. Tukholmassa kävelimme rantaa pitkin Östermalmille, jossa katselimme näyteikkunoita ja piipahdimme myös muutamassa kaupassa. Birger Jarlsgatanilta löytyi paitsi minua ihastuttaneita kauppoja ( Cucci, Prada ja Nathalie Schuterman )myös lapsille tuttu TGI Fridays, jossa lounastimme. Paikka oli lounasaikaan täpötäynnä ja ruoka sitä samaa mitä muissakin ketjun ravintoloissa. Lisäksi tietenkin kuvasimme koko ajan sekä toisiamme että kaunista kesäistä Tukholmaa. Välihuomautuksena tähän että kyllä Tukholmalaiset vaan ovat paljon tyylikkäämpiä kuin keskimäärin kaduilla kulkijat Helsingissä. Olisi ollut kiva kuvata heitä. Takaisin kuljimme Kuninkaanlinnan kautta Gamla Stanin ja nautimme siellä vielä Cappuccinot. Paluumatkalla teimme vielä pieniä ostoksia laivan Taxfree myymälästä. Tytöt ostivat molemmat Victoria's Secretin tuoksuja ja niitä ostimme myös tuliaisiksi. Matka oli kiva irtiotto arjesta ja muistutus siitä miten ihana kaupunki Tukholma onkaan. Ensi kerralla haluaisin ehdottomasti kierrellä Sördermalmilla. Olenkin joskus vuosia sitten yöpynyt siellä ihastuttavassa pienessä hotellissa ja aina halunnut palata takaisin paremmalla ajalla. Sördermalmilla on nykyisin kuulemma paljon pieniä kivoja putiikkeja. Onko joku teistä käynyt siellä viime aikoina kiertelemässä ?


Share:

13 kommenttia

 1. Tama olikin kiva pieni makupala siita mita meilla on odotettavissa kesalla kun teen saman reissun tyttarien kanssa. Siita on 20 vuotta kun olin Tukholmassa viimeksi muutaman paivan, mutta silloin kiinnosti lahinna iltamenot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta ! Tiedätkö kun asuin poissa Suomesta olivat Tukholman risteilyt yksi asia jota kaipasin :D
   Omien lasten ollessa pieniä kävimme joskus Suomen lomilla Tukholmassa ja kerran vierailimme http://www.junibacken.se . Kiva paikka ja lapset viityivät :) Toisen kerran kävimme http://www.omatukholma.fi/kohde/lelumuseo-leksaksmuseum ja olin itse se joka tykkäsi paikasta eniten.
   Varmaan on paljon muitakin paikkoja mihin mennä lasten kanssa, kannattaa katsella paikkoja etukäteen.

   Poista
  2. Kiitos vinkeista! Se on jannaa mita sita Suomesta kaipaa... Kaipuutkin tosin on muuttuneet tassa vuosien varrella.

   Poista
 2. Olimme viimeksi uutena vuotena Tukholmassa, jolloin kauppojen & ravintoloiden ollessa kiinni kävimme Abba-museossa. Minä Abba-fanina luonnollisesti tykkäsin. Luulen, että kesän loppupuolella suuntaamme taas Tukholmaan. Mukavaa juhannuspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi vuosi Tukholmassa kuulostaa kivalta ja myös Abba museo :) Itse olen käynyt kaksi kertaa joulun alla ja silloin kaupunki on myös kaunis. Minusta Tukholma on mukava kaupunki ja toivottavasti teillä on kiva matka sinne !

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja niin kaunis Tukholma. Minä reissaisin sinne useammin, mies ei oikein tykkää, joten monesti jää haaveeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tukholma on yksi lempikaupungeistani ja mielelläni kävisin siellä useamminkin. Harmi ettei Kotinörtti halua matkustaa sinne mutta reissaattehan te paljon muihin kohteisiin.

   Poista
 4. Kivat kuvat ja viehättävät tyttäret :)

  VastaaPoista
 5. TGIFridays oli mun lemppari ravintola, kun asuin jenkeissä!

  Siis ovatko nuo kaunottaret sinun tyttäret??? Kuinka kauniita <3 <3 Ihan häkellyin.

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkään siitä mutta Tukholmassa oli minusta huonompi ruoka kuin niissä missä olen aikaisemmin käynnyt. Ja sisustuskaan ei ollut ihan niin kiva.

  Kyllä kuvassa ovat tyttäreni. Kaunis kiitos ihana <3

  VastaaPoista
 7. Edellisestä Tukholman reissusta onkin jo muutama vuosi aikaa, täytyy yrittää vaikka tänä kesänä ehtiä käymään.

  Kauniita kuvia, ja vielä kauniimmat tyttäret <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kanssa parin vuoden tauko ja siksi oli niin kiva käydä.

   Kaunis kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig