sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Pernille Corydon


Viime viikolla kävin tutustumassa Pernille Corydonin koruihin.Pernille Corydon on tanskalainen korusuunnittelija, joka aloitti myymällä sunnittelemiaan koruja työpajassaan.Yritys laajeni nopeasti ja nyt niitä myydän ympäri maailman. Hänen korunsa ovat ihastuttavan yksinkertaisia ja samalla naisellisen siroja.


Korut ovat hopeaa ja niitä saa myös kullattuina (kulta tai ruusukulta) sekä mustina. Kaikki korut ovat ilman nikkeliä. Monia malleista löytyy siis eri väreinä. Mallistoissa on kaulariipuksia ja ranneketjuja, sormuksia sekä korvakoruja. Kaikki korut ovat myös yhdisteltävissä keskenään.


Hinnaltaan Pernille Corydonin korut ovat kohtuuhintaisia. Kuvissa näkyvien korujen hinnat ovat: sormukset 30€-57€, kaulakorut 49€,korvakorut 35€ ja rannekorut 35-75€. Aika moni teistä jo tietääkin oman ihastukseni siroihin ja yksinkertaisiin koruihin. Pernille Corydonin koruista useat ihastuttivatkin minua ja oikeastaan voisin ottaa kaikki kuvien korut. Ovatko Pernille Corydonin korut sinulle ennestään tuttuja ? Entä mitkä näistä ovat sinun suosikkisi ? Tiedustelut: Pernille Corydon Tel: 358(0)40 551 9017 / www.pernillecorydon.com
Share:

10 kommenttia

 1. Kauniita♥ Tuo herkkä lintukoru on mieleeni, samoin alakuvan rannekorut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin :) Lintukoru on aivan ihana. Alakuvan rannekorut ovat kivoja jokapäivän koruja.

   Poista
 2. Merkki tai suunnittelija ei ole itselle entuudestaan tuttu, mutta vaikuttavat tutustumisen arvoisilta. Itse tykkään tosi yksinkertaisista koruista j atätänykyä mulla harvoin on edes kaulakorua. Mutta tuon ylimmän kuvan tähtikrun voisin kyllä ostaakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten on kiva että tutustuihit näihin :) Mulla on ihan sama ja siksi innostuin näistä. Ovat ihanan yksinkertaisia.
   Tähtikoru on kaunis.

   Poista
 3. Onpas kauniin siroja, aikaisemmin en ole kuullut, mutta näuttävät kauniilta. Ensimmäisen setin korut ovat eniten mieleeni.

  VastaaPoista
 4. Eivätkö olekin ? :) Ensinmäisen seti korut taitavat olla eniten sinun tyyliäsi.

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita! Varsinkin nuo toiseksi alimman kuvan korut voisin ottaa vaikka kaikki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig