perjantai 13. kesäkuuta 2014

five times five


Sain Caelialta haasteen ja jottei tämä jäisi roikkumaan ikiajoiksi on parasta tehdä se heti pois. Kiitos vielä haasteesta Caelia !

Säännöt ovat seuraavat:
Haastaja kertoo sinulle viisi aihetta
Haastetun tulee kertoa top5 listansa jokaiseen aiheeseen
Haastetun on keksittävät uudet 5 aihetta
Haaste on annettava viidelle eri blogille (ei takaisin haastamista)

Lempipuuhasi kesällä ?

1. Chillailu. Olen erityisen taitava kuluttamaan päiviä ei mihinkään ja kesällä se on ehdottomasti lempipuuhani numero yksi.

2. Kesäkaupungista nauttiminen. Minusta on kivaa olla kaupungissa kesäisin ja nautin toreista, kahviloista ja puistoista.

3. Kirjojen lukeminen. Lapsesta saakka olen lukenut kesäisin paljon kirjoja. Nuorempana minulla oli aina lista kirjoista jotka PITI lukea kesällä, kuten Tolstoin Sota ja Rauha. Nykyisin luen mitä huvittaa ja jätän myös kirjan kesken jos en pidä siitä.

4. Koti. Onko tämä nyt lempipuuhaa tai ei mutta kesään kuuluu tietyt kotiin liittyvät jutut kuten kaappien siivousta sadepäivinä, tavaroiden viemistä kirpparille / kierrätykseen ja mattojen pesua.

5. Alennusmyynnit. Valehtelisin jos sanoisin ettei alennusmyynneissä kiertely ole lempipuuhaani, oikeasti en tarvitse yhtään mitään mutta kesällä aleshoppailu on vaan niin hauskaa.


Suosikkiasusteesi ?

1. Isabel Marant Étoilen silkki / kasmir villahuivi. Lämmin muttei kuuma ja ihanan pehmeä. Sopii joka asuun. 

2. Hermesin Behapi ranneke. Yksinkertainen, eikä liian huomiota herättävä mutta silti tyylikäs. Käytän sitä hyvin harkiten silloin kun asu on erityisen yksinkertainen ja haluan lisätä siihen jotain extraa.

3. Christian Louboutinin nudet Pigallet. Sopivat melkein asuun kuin asuun. Näitä haluaisin käyttää enemmän esim. farkkujen kanssa mutta aina jotenkin jää sitten laittamatta.

4. Laukuistani valitsen tähän Louis Vuittonin Speedyn joka itselläni on mustasta Epi-nahasta. Speedy on minusta klassikko jota monet muut merkit ovat matkineet. Koska musta on lempivärini ja ostaessani tätä laukkua oli sitä vielä saatavana Epistä, oli valinta selvä. Haaveissa on ostaa mustasta Epistä vielä ainakin lompakko ja meikkipussi.

5. Beanie. En voi kulkea talvella ilman pipoa tai oikeastaan kaivan pipon esiin heti ilmojen kylmettyä ja luovun siitä varmasti viimeisenä Helsingissä. Valitettavasti joudun etsimään syksyllä uuden pipon sillä lemppari piponi on jo ihan venynyt.


Lempikappaleesi tai artistisi ?

Niitä on ihan valtava määrä sillä kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Rajasin tätä siten että valitsin kappaleita joista pidän tältä vuosituhannelta. Ei olla siis kovin nostalgisia tänään. Joistakin kappaleista kuuntelen vain tiettyä versiota, varsinkin Housea kuunnellessani.

1. Naturally Seven Feel it ( in the air tonight ).

2. Melanie Fiona It Kills Me.

3. The Timewriter So Free.

4. I Just Wanna Be Loved En tiedä kuka tämän kappaleen laulaja on. Olen kuullut vain tämän version ja kun löysin videon oli sillä vain muutama tuhat katselijaa. Minusta tämä on ihana ja videokin on hauska.

5. Akon Lonely. Tämä siksi että olen nähnyt hänet livenä lavalla ( samoin kuin Shakiran ja Enrigue Inlesiasin, vaikken yleensä käy konserteissa tai festareilla ).


Ikimuistoiset reissusi ?

1. Eka matka yksin Tukholmaan.

2. Laivamatka mummin ja siskon kanssa Saksaan sukulaisten luokse pienenä tyttönä.

3. Automatka halki Euroopan Turkin kautta Syyriaan. Berliinin muuri oli juuri purettu, Jugoslavian sota alkamassa ja itäinen eurooppa auki tavallisille turisteille. 

4. Britti ystävättären kanssa tehdyt kaksi matkaa. Toinen Rukalle ja toinen Puerto Banukseen.

5. Kech. J'aime Marrakech. Olen ollut siellä useita kertoja. Yksi parhaista lomakohteista ikinä.  Aurinkoa ja uima-altaita. Clubeja ja hyviä ruoka-ravintoloita. Historiaa ja kullttuuria. Shoppailua. Trekkausta. Super cool. 


Mitkä ovat sinulle ne arjen luksushetket ?

1. Luksusta on olla yksin kotona. Tätä nimittäin tapahtuu niin harvoin sillä lapseni ovat melkein aina kotona. Toisaalta on luksusta olla nyt heidän kanssaan sillä pian he lähtevät kotoa maailmalle. 

2. Rauhalliset viikonloput. Inhoan kiireisiä viikonloppua. Sellaisen jälkeen tuntuu ettei viikonloppua ollutkaan.

3. Rauhallinen kahvihetki. Kotona tai kahvilassa ( mielummin jälkimmäisessä ).

4. Hyvät yöunet. Arvostan. Väsyneenä olen poissaoleva ja ärtyinen.

5. Jonkun toisen tekemä ruoka. On ihanaa istua valmiiseen pöytään. Minusta on kiva tehdä ruokaa mutta päivittäisestä ruoanlaitosta on ikävä kyllä hävinnyt luovuus ja ilo.

Nyt olen niin laiska etten haasta ketään erityisesti mutta jos et ole vielä tätä haastetta tehnyt voit napata sen tästä. Rentoa viikonloppua teille kaikille !
idkuva
Lisää kuvateksti

Share:

6 kommenttia

 1. On näitä vaan kiva lukea!
  Kivaa viikonloppua, Sara - ja olkoon sää suosiollinen chillailulle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle !

   Chillailla voi säässä kuin säässä mutta oikeastaan sadesää on siihen paras :D

   Poista
 2. Oilpa kiva lukea mietteitäsi :)

  Ehdottomati allekirjoitan aleshoppailun yhtenä hauskimpana ajanviettotapana. Ehkä meissä kaikissa asuu pieni saalistaja ;) Samaa mieltä olen myös ruuanlaitosta, kun ruuanlaitto päivittäin on välttämättömyys, luovuus katoaa ja usein valitsee sen mukaan mikä on nopeinta valmistaa. Kun istuu toisen valmiiksi laittamaan ruokapöytään, kaikki maistuu herkulliselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Toi aleshoppailu vimma on varmaan meistä aika monella :)
   Arkiruokailut on jotain ihan hirveää . . . oma 18 v. poika tarvitsee säännölisesti lämpimän ruoan muuten maailma kaatuu . . . toisaalta hän on se joka meillä sitten kokkaa jos itse olen poissa :D

   Poista
 3. Jee, kiva kun otit haasteen vastaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig