maanantai 2. kesäkuuta 2014

Details

idkuva

Keväällä hankittu H&M musta hame ei ole montaa kertaa päässyt ylleni. Jotenkin tuntuu, että se on ihan liian hieno itselleni. Vai asustanko sen jotenkin väärin ? Tulossa taas kuvia tästäkin asusta, joka oli ylläni jonakin sunnuntaina. Ei kuitenkaan eilen, jolloin ihan vaan lepäilin kotona. Rankka kevät taisi kostautua hirvittävällä migreeni kohtauksella, jota pahensi vielä edelleen jatkuvat allergia oireet. Kotikadulla ja pihalla on niin paljon kaikkia ihania kukkivia puita ja pensaita, että en muista koska olisin oireillut yhtä voimakkaasti. Ihanaa alkanutta viikkoa kamut !
Share:

10 kommenttia

 1. Tänä keväänä olen itsekin oireillut siitepölylle jotenkin erityisen paljon, toivotaan että kohta helpottaa meillä kaikilla!

  Hame on kyllä oikein kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin. Viime kevät meni paremmin tai sitten en vaan enään muista ;)

   Kiitos :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään hameesta kovasti, ja olen etsinyt itsellenikin samanmoista. Ongelmani vain on se, että olen niin lyhyt, että mittasuhteet ovat aina ihan väärät - sulla ei selvästi ole samaa rasitetta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kuulostaa hankalta. Joo itselläni ei ole tuota ongelmaa. Keskipituisena on helppoa mutta ehkä vähän tylsää. Toisinaan haluaisin olla lyhyempi, toisinaan taas pidempi :D

   Poista
 3. Toivottavasti voit jo paremmin <3 Nyt vaan kesäistä relaamista! Kaunis hame kauniilla naisella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä se pian helpottaa. Kiitos ihanainen <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia <3 Hame on kyllä kaunis, minun täytyy vaan opetella käyttämään sitä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig