keskiviikko 7. toukokuuta 2014

White thingsJonkin aika sitten sain Lumenelta testiin toukokuussa kauppoihin tulleen ihonsävyä korjaavan seerumin. Seerumi kuuluu Bright Now Visible Repair-sarjaan ja juttuni muista tuotteista voit lukea tästä. Tuote on tarkoitettu yli 35-vuotiaille ja sen luvataan vaalentavan pigmenttiläiskiä. Tuotteessa on pitkäkestoisen vaikutuksen lisäksi myös valoa heijastavia pigmenttejä. Säännöllisen käytön luvataan vaalentavan ja häivyttävän pigmenttiläiskiä pysyvästi ja tasoittamaan ihonsävyä vähentämällä ihon melaniinin tuotantoa.. Tuotteessa on käytetty lakan kantasoluteknologiaa kuten muissakin sarjan tuotteissa. Tämän luvataan siloittavan ihoa ja vähentävän ryppyjä suojaamalla ja ylläpitämällä ihon omien kantasolujen aktiivisuutta. Tuotetta levitetään kasvoille ja kaulalle aamuin illoin ennen päivä- ja yövoidetta.
Olen käyttänyt tätä nyt viikon verran ja vielä en tietenkään voi sanoa ihon vaalentuneen, mutta iho tuntuu pehmeältä ja ravitulta. Tuotteessa on mielestäni ihana hyvin mieto lakan tuoksu. Lisäksi iso plussa kauniista pakkauksesta ja helppokäyttöisyydestä kätevän pumppusysteemin ansiosta. Oletko sinä jo tutustunut tähän tai muihin Lumenen Bright Now Visible Repair-sarjan tuotteisiin ?Share:

8 kommenttia

 1. Hei.
  olen itsekin haavellut tuosta Gannin takista. Minkä koon valitsit? Onko se mielestäsi normikoon kokoinen? Eli jos käytän kokoa 40 niin minkä kokoisen Gannin minun pitäisi valita? t. Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Milla !

   Minusta takissa on ihan normi koko. Omani on M ja käytän tavallisesti 36 / 38 kokoa. Takeissa kuitenkin mielummin 38. Ehkä sinuna ottaisin sen L koon.

   Poista
 2. Voi kun joskus tulisi tuote, joka korjaa pigmenttiläsikät. Monta olen jo kokeillut, mutta mikään ei ole tehnyt vielä sitä mitä on luvannut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamaa tuotetta olen minäkin kokeillut ja toivottua tulosta ei ole tullut. Katsotaan miten tämän kanssa käy :)

   Poista
 3. Kaunis pakkaus tosiaan! Olisi kiva kuulla kokemuksia sitten, kun olet tuota vähän pidemmän aikaa käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on aivan ihana. Laitan käyttö kokemuksia sitten kun olen tämän purkin loppuun käyttänyt :)

   Poista
 4. Aika skeptiseksi on tullut vuosien varrella näille erilaisille lupauksille ;) Pointsit kyllä Lumenelle kotimaisuudesta ja sinnikkäästä tuotteiden kehitystyöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika lailla samaa mieltä mutta kyllä iho olisi aika kauhen näköinen jos ei mitään voiteita käyttäisi. Joten kyllä niistä jotain apua on vaikka eivät ehkä kaikkia lupauksia aina täytäkään. Minustakin on kivaa, että meillä on kotimainen vaihtoehto :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig