torstai 27. maaliskuuta 2014

What i wore

idkuva


Jostain kumman syystä blogiin ei ole tullut laitettua yhtään kuvaa asusta, jossa minulla on Niken lenkkarit ja hame / mekko, vaikka olen usein käyttänyt lenkkareita myös hameiden kanssa. Olen kai ajatellut ettei asuja tarvitse kuvata niiden tavallisuuden vuoksi. Eilen päätin kokeilla H&M väljän hameen kanssa hieman rennompaa asua collarin ja lenkkareiden kanssa. Minusta hame toimii näinkin. Mitä sinä pidät lenkkareiden ja hameen yhdistelmästä ?

Collage sweater Monki, skirt and wool coat H&M, sneakers Nike Air Max 1, scarf Isabel Marant Étoile, sunnies Ray-Ban, bag By Malene Birger
Share:

30 kommenttia

 1. Lenkkarit hankittu. Katukengiksi. Ajattelin nyt yrittää totuttautua, koska tämä muoti olisi kyllä niin mieleen jo jalkojakin ajatellen. Ja itse asiassa ihan hauskan näköistäkin. Itse hankin nyt harmaat NewBalancet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja instassa näinkin lenkkarisi. Upeat. Tämä katulenkkari muoti on minusta mukavaa ja ainahan voi vaihtaa toiset kengät :)

   Poista
 2. Oi vitsi, että mä tykkään kun lenkkarit yhdistetään hameeseen tai muuten vaan asiallisempaan asuun. Ja harmaa college on kans mun suosikki! Ihana asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin lenkkarit ja asiallisempi asu on ihana yhdistelmä. Harmaa collari pelastaa kyllä monta asua. Kiitos :)

   Poista
 3. Hame ja tennarit menee ja testattu & käytetty. Hame ja lenkkarit, toimii sinulla, itsellä ehkä vielä vähän tekemistä asian kanssa. Jotenkin tuntuu, että mekko ja lenkkarit olisivat enemmän minua. Ota nyt tästä jaarittelusta selvää ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Tennarit ja hame on niin kiva ja rento yhdistelmä. Lenkkarit mekon kanssa on aivan ihana juttu. Itse olen käyttänyt näitä lenkareita paljon Acnen mekkoni kanssa :)

   Poista
 4. Minulla menee vielä hetken sulatellessa hame ja lenkkarit yhdistelmää. Juuri ja juuri kykenen hame ja tennarit yhdistelmään :) BTW - Upeat aurinkolasit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame ja tennarit yhdistelmästä ei ole pitkä matka hame ja lenkkarit yhdistelmään. Ja ainahan voi olla vaihtokengät mukana :) Kaunis kiitos :)

   Poista
 5. Kivan reipas kokonaisuus. Tennarit sopivat minusta oikein hyvin hameiden kanssa, joten miksi eivät lenkkaritkin. Tosin en omista lenkkareita (tai omistan, mutta ne ovat kyllä ihan juuri siihen lenkkeilyyn ostetut ja varsin mukaviksi jaloissa lenkkeillyt :D), joten tennareilla mennään täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tykästyin niin näiden lenkkareiden mukavuuteen ja koska aika usein käytän hametta, kokeilin tätä yhdistelmää varsin pian. Mukavaa ennen kaikkea. Usein itselläni on toiset kengät kassissa mukana ja töissä en tietenkään kulje lenkkareissa :)

   Poista
 6. En oikein ole varma osaisinko käyttää lenkkareita hameen kanssa. Sinun päälläsi näyttää kyllä kivalle. Toisaalta, käytänhän tennareita ja hametta, joten ei kai omaan tyyliin sopivat lenkkarit niin iso muutos tuohon olisi. Ajattelen muuten usein samalla tavalla jonkun asun kuvaamisesta, mitä sitä nyt kuvaamaan, tavallista asua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennareista ei ole pitkä matka lenkkareihin. Itse luukun näin vain työmatkoilla ja sitten vaihdan kengät :) Tuo on niin totta, näistä tavallisista asuista. Pitäisi niitä kuvata kuitenkin, koska niinhän me kaikki ainakin välillä pukeudumme.

   Poista
 7. Ihana kun uskallat laittaa lenkkarit noin tyylikkään asun kanssa. Tänä päivänä on onneksi niin vapaata pukeutuminen, että mikä vaan toimii, kun uskaltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosiaan vain työmatkoille ja sitten vaihdan kengät. Mutta on aivan ihanaa kun pukeutuminen on vapaat nykyisin ja sillä voi ilmentää omaa persoonallisuuttaan enemmän.

   Poista
 8. Voi vitsit, en olisi uskonut, että tennarit sopii noin hyvin toimistokelpoiseen hameeseen, mutta täähän on ihan huippu! Tosi kiva kokonaisuus ja aurinkolaseihin kiinnitin heti ekana huomiota, upeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tennarit sopii moneen asuun, ehkä hieman yllättäen. Itselläni on usein toiset kengät kassissa mukana ja töissä vaihdan aina kenkiä.

   Poista
 9. Tennarien kanssa olen itsekin hametta ja mekkoa käyttänyt, lenkkarien kanssa en vielä ole uskaltautunut. Hyvältä näyttää kyllä sinulla - mutta sinulla nyt näyttää hyvältä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tennarit tai lenkkarit, melkein sama asia :) Kaunis kiitos <3

   Poista
 10. Hyvältä näyttää! Ihana, rento kokonaisuus.

  VastaaPoista
 11. Oi, on reipas asu! Itse nikottelen lenkkarien yhdistämistä hameeseen - itselleni, mutta sullahan se näyttää todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka :) Eihän tätä kaikkien tarvitse kokeilla, jokainen oman tyylinsä mukaan. Pidän rennoista asuista, jo työnkin takia. Töissä tosin vaihdan aina kenkiä ja usein muutenkin kuljen toiset kengät kassissa mukana ja vaihdan tarvittaessa :)

   Poista
 12. Hmmm.... Tuotayhdistelmää voisikin kokeilla! Paaaakjon mukavampi plisikin kävellä lenkkareissa töihin, kun balleriinoissa. Kivaltanäyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työmatkoille voin todella suositella ja ballerinat kassiin mukaan :)

   Poista
 13. Ihana Sara ja ihana asu :)! Looking soooo good!

  VastaaPoista
 14. Tosi hyvin sopii tennarit hameenkin kanssa, oikein kiva asu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig