torstai 27. helmikuuta 2014

KappAhl Vintage Stories

idkuva


Eilinen päivä alkoi mukavasti aamiaisella Café Ekbergin tiloissa, jossa oli KappAhlin tämän kevään Vintage Stories kokoelman esittely. Aamiainen oli herkullinen ja kahvilan yläkerran suurista ikkunoista tulvi ihana keväinen auringonpaiste. Esillä oli myös lapsille suunnattu Hampton Republic kokoelma, joka tulee kauppoihin 5. maaliskuuta sekä alusvaatteiden häämallisto. Itse Vintage Stories kokolema koostui toinen toistaan suloisemmista hempeistä paidoista ja mekoista kesään. Oma suosikkini oli viimeisissä kuvissa näkyvä puolipitkä kaftaani, jota voisi käyttää farkkujen ja teepparin päällä tai rannalla suojaamaan auringolta. Lisätään siis kevään pakko saada listalle. KappAhlin Vintage Stories kokoelma tulee kauppoihin viikolla 19. Siihen asti on siis fiilisteltävä näitä ihanuuksia kuvia katselemalla.
Tiesittekö muuten, että 20 % KappAhlin vaatteista on tehty kierrätysmateriaaleista ? Esillä oli myös kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita. Nouseva trendi tämäkin. Nykyisillä kulutustottumuksillamme vaatteiden jätevuoret ovat kasvaneet suunnattomiksi, joten mielestäni on hyvä asia, että niitä edes jollakin tavoin hyödynnetään. Oletko sinä ostanut kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita ?


Share:

22 kommenttia

 1. Päiväsi kuulosti todella kivalta! KappAhl on kyllä nostanut imagoaan ja sieltä löytyy usein toinen toistaan kauniimpia vaatteita! Plussaa on myös tuo kierrätysmateriaali. H&M Conscious-mallisto noudattaa myös samaa ideaa ja sen malliston muutamia vaatteita olenkin hankkinut. :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva aloittaa päivä Café Ekbergin aamiaisella ja kauniilla kevät muodilla :) Tämä kokoelma oli ihanan romanttinen.

   Kivaa viikonloppua sinulle Jenna !

   Poista
 2. Ihania herkkuja ja kauniita vaatteita! Kierrätysmateriaalit ovat kehittyneet kovasti viime vuosina; muistan erään ihanan mekon, jonka aikanaan ostin ja joka oli tehty kierrätetyistä batiikkitilkuista. Mekko vaan alkoi hajoamaan päälläni muutaman käyttökerran jälkeen ja kun vein sen myymälään takaisin, oli vaihtoehtona joko rahat takaisin tai kangaspaikkoja, joilla olisi voinut paikata mekon;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. KappAhlin kierrätysmateriaalia sisältävät vaatteet ovat valmistettu muovipulloista (polyesteri), joten ovat siis ihan uudesta kankaasta. Käsittääkseni Hope tekee ainakin asusteita vanhoista kankaista. OLiko sinunkin mekkosi vanhoista kankaista tehty ?

   Poista
 3. Mikä ihana tilaisuus! Olet onnekas Sara kun pääset aina näihin naistenrientoihin a la luxus!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä. On kiva saada kutsuja tälläisiin tilaisuuksiin, tosin ihan kaikkiin en ehdi :)

   Poista
 4. KappAhl on kyllä uusilla mallistoillaan tullut uudestaan kiinnostavaksi kaupaksi. Oli vuosia, jolloin en edes käynyt KappAhlissa. Nyt tuo Vintage Stories näyttää kivalta. Ja juuri eilen löysin KappAhlista mukavan klassisen mekon. Se oli Hampton Republic-mallistoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Mallistot ovat kivasti uudistuneet ja siitä täydet pisteet heille. Hampton Republic- mallisto on kiva ja on mukavaa, että sitä saa nyt myös lapsille.

   Mekkosi onkin kaunis :)

   Poista
 5. Olipa kiva törmätä taas, kiitos vielä asukuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja terveisiä pienelle neidille :) Kiitos myös sinulle asukuvista !

   Poista
 6. Nam, sekä herkut että vaatteet :) Luulenpa, että Vintage Stories voisi siirtyä vaatekaappiini kokonaisuudessaan, sen verran kauniita ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana päivän aloitus :) Mallisto oli onnistunut, monia tosi kivoja juttuja. Sopisivat sinun tyyliisi hyvin :)

   Poista
 7. KappAhl on tosiaan nykyään ihan ok. Säännöllisesti tarkistan varsinkin Hampton Republic osaston.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Hampton Republic- mallistossa on paljon kivoja jutuuja.

   Poista
 8. Ihanan näköisiä vaatteita. KappAhl on kyllä nykyään kyllä NIIN mun liikkeeni. Soveltuu hyvin tämän ikäisille naisille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta kaunista vaatetta ja ainakin yksi joka on PAKKO saada :)

   Poista
 9. Ihania vaatteita, näitä kuvia katseltuani odotan tätä mallistoa innolla. Kiitos ihanasta postauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos pidit tästä postauksesta :) Sinulle sopivatkin tuollaiset vaaleat hempeät värit varmasti hyvin.

   Poista
 10. Kauniita ja herkullisia yksityiskohtia noissa vaatteissa. Kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä oli kyllä ihana hypistellä, tulisipa pian toukokuu ;)

   Poista
 11. Voi miten kauniita valkoisia kesäihanuuksia! Eiköhän noista joku eksy vaatekaappiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanuuksia tosiaan. Ainakin yksi on pakko saada ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig