lauantai 1. helmikuuta 2014

In love

idkuva


Olen niin ihastunut uusiin lenkkareiheni, että olen pakkasista huolimatta kulkenut kaksi päivää nämä jalassa. Ovat varmasti maailman mukavimmat kengät jalassa, eivätkä paksun pohjan vuoksi ole edes kylmät. Näitä kenkiä etsin pitkään ja hartaasti ja  kun vihdoin löysin oikean mallin ja värin, en miettinyt pitkään ostanko vai en. Oikeasti hankin nämä kevääksi mutta näyttävät sopivan talveenkin vallan mainiosti. Asukuvia kenkien kanssa tulossa myöhemmin. Ihanaa lauantaita teille kaikille !


Nike Air Max 1 Essential





Adlinks / Mainoslinkkejä


Share:

14 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä. Turha varmaan sanoa , että TYKKÄÄN. Kyllä vaan on niin mun värit. Pakko on tutustua. Kiitos kun kerroit tämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Arvelinkin, että tykkäät näistä tossuista :)

      Poista
  2. Sun lenkkarit on tosi kivan näköiset!
    Mä kulkisin kyllä aina lenkkareissa, sillä niissä pääsee kunnolla etenpäin, on vauhdikas olo. Valitettavasti toimistotätilook ei mätsää niiden kanssa ;) Ulkomailla, kaupinkilomilla mulla on lenkkarit lähes aina jalassa... me liikutaan lähes aina silloin kävellen :)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ne on aivan ihanat !
      Olen käyttänyt näitä vähän sellaisten rennompien asujen kanssa. Huomenna laitan asukuvan näytille, joka taitaa olla sellaien puoli toimistolook. Ainahan voi vaihtaa toimistolla kengät ;) Kokeile :)

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  3. Onpas ne kivan näköiset, tykkään kovasti. Mä en jotenkin osaa lenkkareita kuin lenkillä tossukoita sitäkin ahkerammin. Sitten kun niillä taas tarkenee, nyt saavan kangastossut levätä hyllyssä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Aikaisemmin kuljin paljon lenkkareissa, sitten hylkäsin ne vuosiksi. Nyt juttu tuntuu taas uudelta ja kivalta. Nämä olivat -10 asteen pakkasessa ihan lämpöiset, yllätyin kyllä kovin :)

      Poista
  4. Ihanat värit ja kivannäköinen malli! Viimeistään kevääksi täytyy kyllä löytää se omakin täydellinen lenkkaripari :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Omiani etsin jo viime vuonna, mutta en sitten kuitenkaan löytänyt sitä täydellistä paria. Mutta nyt onneksi tärppäsi. Toivottavasti löydät myös jotkut kivat itsellesi :)

      Poista
  5. On tosi kivan näköiset, valkoinen ja pinkki tuovat vähän extraa niihiin. Onko siis ihan juoksulenkkarit vai ns. vapaa-ajan kengät?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Katselin ensin kokonaan mustia, jotka kuitenkin näyttivät raskailta. Tämä malli on vapaa-ajan kenkä mutta Air Maxillä on myös juoksu lenkkareita.

      Poista
  6. Aivan ihanat! Löysin just tammikuun alussa itselle Niken Air Max theat täysmustana vähän kuvioidulla etuosalla. Oon ainoastaan kyllä toisteiseksi tallustellu niillä sisällä ja siihen taitaa jäädäkin aina sinne pääsiäiseen asti ;) Mutta samaa mieltä, ovat niin supermukavat jalassa, että niistä taitaa tulla kevään käytetyin pari. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sinunkin lenkkarit kuulostaa upeilta :) Nämä on niin super mukavat jalassa, varmasti tulevat olemaan kevään käytetyin pari.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  7. Vitsit, kun on ihan mielettömän hyvännäköiset!! Pinkki pohja on ihana :)....!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Pinkki pohja tekee niistä aikamoiset söpöliinit, eikö vain ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig